29. februar 2024

Garderobe indretning

Skal du til at indrette en ny garderobe i din bolig, men mangler inspiration til flot og funktionel garderobeindretning? Vi giver dig her nogle gode råd og inspiration til smarte garderobeløsninger.

Det kan være svært at skabe en garderobe, der både kan rumme store mængder tøj og sko og samtidig være en flot løsning, der passer ind i din boligindretning. Derfor bør du først og fremmest vurdere, hvilke behov du har i forhold til plads og stil. Når du indretter med fokus på disse behov, er du sikker på, at din garderobeindretning bliver både personlig, flot og funktionel.

Det er vigtigt både at have fokus på det funktionelle og det æstetiske, så du ikke ender med en garderobeløsning, der kun er funktionel, men rodet at se på, eller en løsning, der er flot, men ikke særlig brugbar. Derfor bør du blandt andet overveje følgende, inden du indretter en ny garderobe:

  • Hvad vil du gerne opbevare? Er det kun tøj, eller skal der også være plads til sko, accessories eller andet?
  • Kan det meste ligge på hylder, eller skal der være meget bøjleplads?
  • Har du også brug for skuffer eller kasser til undertøj, huer, strømper og lignende?
  • Skal det primært være en funktionel løsning eller en dekorativ løsning? Gør det klart, hvilke af de to du vægter højest i dit valg af ny garderobe

Ved at besvare disse spørgsmål bliver det nemmere for dig at vælge den rette løsning, der opfylder dine behov for opbevaring. Herefter kan du gå i videre med at kigge nærmere på de forskellige garderobeløsninger, du kan gå efter.

WALK-IN

GARDEROBE

Har du meget plads i din bolig, er en indretning med en walk-in garderobe klart at foretrække. De fleste drømmer om at have plads til denne løsning, da det er skønt at have et stort garderobeskab, hvor man kan gå ind og få det fulde overblik over alt i garderoben. Fordelen ved denne type garderobe er, at du kan indrette den præcis, som du ønsker. Der er plads til det hele, og du kan arrangere sko og accessories pænt og desuden nemt finde det tøj, du skal bruge. En walk-in garderobe er især en meget flot løsning.

INDBYGGEDE

GARDEROBE

Indbyggede garderobeskabe på mål er derimod en meget funktionel og simpel løsning. Skabene bliver tilpasset rummet helt ned til mindste detalje, og du får udnyttet al pladsen fra gulv til loft. Med denne garderobeindretning har du ekstra god plads til opbevaring, og du har mulighed for at tilpasse skabet, så det passer til dine behov. Et indbygget garderobeskab er desuden en meget stilren og simpel løsning, der kan laves i forskellige farver og materialer, så det passer lige ind i din boligindretning.

DEN SYNLIGE ELLER SKJULTE

GARDEROBE?

Når du nu har muligheden for at indrette en ny garderobe, gælder det naturligvis om at tilpasse den til din egen personlige stil og skabe en flot løsning, der harmonerer med resten af boligen. Foretrækker du en synlig garderobe, er det vigtigt at skabe minimalistisk indretning af garderoben, så det ikke bliver et rodet og forstyrrende element i indretningen. Det er en god løsning for dig, som altid har orden i skabet. Vælger du derimod den skjulte garderobe, får du en smart og praktisk løsning med mange opbevaringsmuligheder – en ideel løsning for dig, som gerne vil fokusere på det enkle og funktionelle.

Har du brug for yderligere inspiration til den rette garderobeindretning i din bolig, er du altid velkommen til at besøge din nærmeste Schmidt-butik.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top