Velkommen til

SCHMIDT Odder

Find Schmidt Odder pin
Rosensgade 4 st.
8300 Odder
Åbningstider
Mandag Lukket
Tirsdag 11.00 – 17.30
Onsdag 11.00 – 17.30
Torsdag 11.00 – 17.30
Fredag 11.00 – 18.00
Lørdag 10.00 – 13.00

Åbningstider i sommerperioden:

STEEN BRAUER
Indehaver­
HELLE BRAUER
Indehaver­
SCHMIDT ODDER

VI HJÆLPER MED
DIN BOLIG DRØM

Hos Schmidt Køkken Odder møder du Helle og Steen Brauer og deres team, der har stor erfaring med at skabe unikke og langtidsholdbare løsninger, der understreger klasse og kvalitet i dit hjem.

Her står hele teamet til rådighed for dig og tilbyder professionel sparring og ikke mindst venlig service, når du har planer om at forny dit hjem, hvad end der er køkken, bad eller interiør.

Du finder Schmidt Køkken i Odder på Rosensgade midt i byens centrum, tæt på Torvet, Kvickly og banegården. Søger du nyt køkken eller bad i Århus eller i Horsens, er det derfor oplagt at slå et smut forbi vores showroom i Odder, hvor du kan opleve vores køkkenløsninger, badeværelser og meget mere, samt lade dig inspirere af de mange kombinationsmuligheder. Så du kan sammensætte din helt egen unikke løsning.

Du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak eller lade dig inspirere af vores udstilling i vores butik i Odder.
Det er ligegyldigt om, der er et aktuelt behov for nyt køkken, badeværelse eller interiør eller blot er nysgerrig på at opleve nogle af vores forskellige løsninger.

Google anmeldelser
5.0

SKAB RAMMERNE
FOR DIT HJEM

SÅ DER ER PLADS TIL HELE FAMILIEN
BLIV INSPIRERET

KUNDECASES

Vi ved at reallife, autensitet og hudløs ærlighed er vejen frem. 

Derfor har vi spurgt nogle af vores tidligere kunder, om vi må vise deres flotte køkken, bad og- eller boligløsninger frem, som de har fået designet hos Schmidt.

Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe dig med at skabe rammerne om dit hjem, og derved gør vi vores yderste, for at du skal føle dig hjemme, og få skabt den løsning som passer lige netop til dig og din familie. 

Bosca stria
Moss
Kundecase - Anonym
Celina
Kundecase
GRATIS & UFORPLIGTENDE
BOOK ET MØDE

MIN HENVENDELSE DREJER SIG OM

BOOK MØDE

BOOK ET DESIGN MØDE

Vi elsker at vise vores lækre produkter frem og give gode råd om køb af nyt køkken, bad & interiør. Vores medarbejdere er altid klar til hjælpe jer med at få opfyldt jeres drømme.

Du har både mulighed for at booke et eksklusivt inspirationsmøde i butikken eller et online møde. Så selvom du ikke har lyst eller mulighed for at besøge butikken kan vi fortsat hjælpe dig med dine boligdrømme.

Udfyld formularen herunder, så ringer din valgte butik dig op hurtigst muligt. Normalt indenfor 1-2 arbejdsdage.

Scroll to Top