BORDPLADER
I STEN

HOS SCHMIDT FORHANDLER VI: COSENTINO & KUMA

BORDPLADER
I STEN

DET HOLDBARE VALG

En køkkenbordplade i sten forener brugervenlighed, udseende og elegance. Du får en bordplade i højeste kvalitet, der kan designes efter din smag og ligner, at den er skåret direkte ud af en bjergside. Bordpladen er ekstrem holdbar og kræver næsten ingen vedligeholdelse. 

FORDELE VED KOMPOSIT STEN:

  • Ekstrem holdbarhed.
  • Let at vedligeholde.
  • 100% lukket overflade gør den meget hygiejnisk.
  • Modstandsdygtig overfor ridser.
  • Kan tilpasses din stil.
 
HOS SCHMIDT FORHANDLER VI

COSENTINO

Hos Schmnidt er vi stolte af vores samarbejde med Cosentino, som er en førende producent af innovative overfladematerialer til hjemmet. 

Med Cosentino kan vi tilbyde dig smukke og holdbare løsninger til både køkken og bad. 

Deres materialer herunder, Silestone og Dekton, kombinerer æstetik og funktionalitet, hvilket sikrer enestående kvalitet og design

HOS SCHMIDT FORHANDLER VI

KUMA

Kuma er vores samarbejdspartner når det gælder skræddersyede bordplader og vaskeløsninger til bad.

Kuma’s fokus på kvalitet, design og funktionalitet gør det muligt for os at tilbyde dig unikke og holdbare produkter, der passer perfekt til ethvert hjem.

Deres innovative løsninger sikre, at vi kan levere elegante og praktiske vaskebordplader, der opfylder alle dine behov. 

EN SMUK BORDPLADE SOM ER SKABT TIL DAGLIG BRUG:
Stensbordpladers lukkede overflade gør den perfekt til daglig brug. Du skal ikke bekymre dig om pletter fra væsker eller fedt, da overfladen gør det umuligt for pletter at trænge ned. Bordpladen er nem at tørre af på grund af den glatte overflade. Du kan dermed tage rengøringen af bordpladen ganske roligt. 

Bordpladen gør også livet surt for bakterier, der ikke kan sætte sig nede i selve pladen. En stensbordplade er derfor også et meget hygiejnisk valg. 

Hvor andre bordplader kan kræve, at man ikke kurer gryder og fade henover overfladen, eller man skal være opmærksom på skarpe og spidse genstande, behøver du ikke det med en bordplade i sten. Din bordplade kan tåle helt almindelig hverdagsbrug, og du kan nyde bordpladens naturlige udseende og brugervenlige overflade unden bekymringer. 

Stensbordpladers overflade har også en koldere temperatur end eksempelvis bordplader i massivt træ eller laminat. Det gør den rigtig god til at arbejde på, hvis du skal bage. Den glatte og kølige overflade hjælper nemlig til, at dejen slipper grebet i bordpladen uden besvær. 

 

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU EN STENSBORDPLADE:
På grund af den robuste overflade behøver du ikke bekymre dig om vedligeholdelse af din stensbordplade. Lang hen ad vejen kan du klare dig med en båd klud og almindeligt rengøringsmiddel. 

Dog findes der rengøringsmidler, der er specielt udviklet til vedligeholdelse af stensbordplader, og som du kan bruge i den almindelige rengøring af bordpladen. Der findes også skuremidler til stensbordplader, som du kan bruge mod mere genstridige pletter og metal afsmitninger. 

PAS PÅ VARME OG BRUG ALDRIG ÆTSENDE RENGØRINGSMIDLER:
En stentbordplade er ganske vist meget robust, men høje temperaturer kan skade bordpladen. Vær derfor varsom med varme gryder, potter og pander, da de kan lave varmeskader på din bordplade. Opstår der misfarvninger på grund af varmeskader, kan de ikke fjernes igen. 

Hvis der opstår kalkaflejringer omkring vasken, kan du sagtens fjerne dem med almindelig eddike. Du må aldrig bruge kraftige syre- og basebaserede rengøringsmidler som Klorin, Cillit bang eller lignende, da det også kan beskadige overfladen. Der er i øvrigt ikke reklamationsret på hverken syre/baseskader eller varmeskader.  

HØJ KVALITET DER HOLDER DET MESTE AF LIVET:
Når du køber en køkkenbordplade i sten, så køber du en. bordplade som holder det meste af livet. Grundet dens stærke materiale og modstandsdygtighed overfor skader og pletter, kan en stensbordplade holde i rigtig mange år. 

Selvom stensbordplader ikke er en billig løsning, så kan det på sigt betale sig at vælge den. Du betaler for kvaliteten og den sikre dig, at bordpladen holder meget længere end nogen anden type køkkenbordplade. 

HVILKEN BORDPLADE
PASSER TIL DIT HJEM?

BORDPLADER TIL ENHVER STIL
VORES VÆRDIFULDE

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Schmidt er vi stolte af vores stærke samarbejde med nogle af de mest innovative og respekterede virksomheder i branchen. 

Vores partnere bidrager med ekspertise, ressourcer og ideer, der hjælper os med at levere enestående løsninger til jer. Disse relationer er hjørnestenen i vores succes, og vi arbejder utrætteligt på at styrke dem hver dag. 

Vil du vide mere om, hvem vi samarbejder med og hvordan de kan skabe værdi for dig? Klik på ”se mere” og opdag potentialet i vores netværk.

Samarbejdspartner - Cosentino silestone
Quooker - Flex - Black
Samarbejdspartner - Bora
Samarbejdspartner - AEG
Samarbejdspartner - Spekva
GRATIS & UFORPLIGTENDE
BOOK ET MØDE

MIN HENVENDELSE DREJER SIG OM

BOOK MØDE

BOOK ET DESIGN MØDE

Vi elsker at vise vores lækre produkter frem og give gode råd om køb af nyt køkken, bad & interiør. Vores medarbejdere er altid klar til hjælpe jer med at få opfyldt jeres drømme.

Du har både mulighed for at booke et eksklusivt inspirationsmøde i butikken eller et online møde. Så selvom du ikke har lyst eller mulighed for at besøge butikken kan vi fortsat hjælpe dig med dine boligdrømme.

Udfyld formularen herunder, så ringer din valgte butik dig op hurtigst muligt. Normalt indenfor 1-2 arbejdsdage.

Scroll to Top