hvidevarer

SAMARBEJDSPARTNERE: WITT, BORA, AEG & MIELE

EKSKLUSIVE HVIDEVARER
TIL DIT NYE KØKKEN

HVIDEVARER DER PASSER PERFEKT TIL DIT KØKKEN

Vi tilbyder hvidevarer, der passer til ethvert behov og budget. Uden at gå på kompromis med kvalitet og funktion, sikrer vi altid løsninger der passer perfekt til jeres nye køkken.

Vi tilbyder dig:

  • Ved af køb hvidevarer hos Schmidt, sikrer vi at de altid passer til køkkenets indretning
  • Altid gode priser på de nyeste og bedste hvidevarer
  • Hvidevarer der dækker ethvert behov uanset om du har brug for køl/frys, ovn, komfur, emhætte, vinkøleskab, opvaskemaskine eller andet

Vi lytter til dine behov
I alt hvad vi gør, tager vi udgangspunkt i dine behov. Derfor vil vores medarbejdere bl.a. spørge ind til dine og familiens vaner, antallet af personer i husholdningen og andet der kan have indflydelse på valget af hvidevarer.

Hos Schmidt går vi ikke på kompromis med kvaliteten og det afspejles i vores valg af hvidevaresortiment.

HOS SCHMIDT FORHANDLER VI

WITT

Hos Schmnidt er vi stolte af vores samarbejde med Witt, som er kendt for at levere kvalitetsprodukter og innovation. 

Gennem dette samarbejde kan vi tilbyde dig en bred vifte af eksklusive hvidevarer mærker, der kombinerer funktionalitet og stil .

En af vores mest fremtrædende mærker gennem Witt er De Dietrich og Liebherr, der tilbyder hvidevarer med unikke og elegante løsninger til dit hjem. 

Dette partnerskab gør det muligt for os at bringe det bedste inden for deign og teknologi til dit køkken.

HOS SCHMIDT FORHANDLER VI

BORA

Bora er kendt for deres kogeplader med integreret emhætte. 

De revolutionerer måden, vi tænker køkkenventilation på med deres effektive og stilfulde emfangssystemer, der integrerer perfekt i moderne køkkener. 

Dette partnerskab giver os mulighed for at tilbyde dig topkvalitet og avanceret teknologi, der forbedrer både funktionalitet og æstetik i hjemmet. 

HOS SCHMIDT FORHANDLER VI

AEG

Hos Schmidt er vi glade for vores mange årige samarbejde med AEG, en pioner inden for husholdningsapparater. 

Gennem vores partnerskab kan vi tilbyde dig en bred vifte af avancerede og energieffektive produkter, der gør hverdagen lettere. 

AEG er total leverandør af innovative energivenlige produkter til hele dit hjem, hvilket betyder, at du, til en hver tid, kan nyde moderne teknologi og bæredygtige løsninger i hvert rum. 

HOS SCHMIDT FORHANDLER VI

MIELE

Miele, en global leder inden for premium husholdningsapparater. 

Miele er kendt for deres uovertrufne kvalitet, holdbarhed og innovative design, som gør det muligt for os at tilbyde dig de bedste løsninger til hjemmet. 

Vi er glade for at kunne levere Miele til alle vore kunder.  

VORES VÆRDIFULDE

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Schmidt er vi stolte af vores stærke samarbejde med nogle af de mest innovative og respekterede virksomheder i branchen. 

Vores partnere bidrager med ekspertise, ressourcer og ideer, der hjælper os med at levere enestående løsninger til jer. Disse relationer er hjørnestenen i vores succes, og vi arbejder utrætteligt på at styrke dem hver dag. 

Vil du vide mere om, hvem vi samarbejder med og hvordan de kan skabe værdi for dig? Klik på ”se mere” og opdag potentialet i vores netværk.

Samarbejdspartner - Cosentino silestone
Quooker - Flex - Black
Samarbejdspartner - Bora
Samarbejdspartner - AEG
Samarbejdspartner - Spekva

START DIN
SCHMIDT REJSE

LAD DIN DRØM BLIVE TIL VIRKELIGHED
GRATIS & UFORPLIGTENDE
BOOK ET MØDE

MIN HENVENDELSE DREJER SIG OM

BOOK MØDE

BOOK ET DESIGN MØDE

Vi elsker at vise vores lækre produkter frem og give gode råd om køb af nyt køkken, bad & interiør. Vores medarbejdere er altid klar til hjælpe jer med at få opfyldt jeres drømme.

Du har både mulighed for at booke et eksklusivt inspirationsmøde i butikken eller et online møde. Så selvom du ikke har lyst eller mulighed for at besøge butikken kan vi fortsat hjælpe dig med dine boligdrømme.

Udfyld formularen herunder, så ringer din valgte butik dig op hurtigst muligt. Normalt indenfor 1-2 arbejdsdage.

Scroll to Top