BORDPLADER
I STÅL

PROFESSIONEL FUNKTIONALITET OG DESIGN

BORDPLADER I STÅL

DET FUNKTIONALLE VALG

Hvis du går op i både professionel funktionalitet og design, er en køkkenbordplade i stål valget for dig. Med sit moderne industrielle udseende og slidstærke materiale er stålbordpladen perfekt til dig, der ikke vil gå på kompromis med noget. Vi har samlet alt, du har brug for at vide om stålbordpladen lige her. 

 

 

HVAD ER EN STÅLBORDPLADE?:
De fleste kender nok bedst stålbordpladen fra de store industrikøkkener. Vi oplever dog en stigende tendens til, at mange private vælger stålbordplader til deres køkkener. Det skaber et elegant, professionelt og industrielt look i køkkenet. 

En stålbordplade fås i to forskellige udgaver. Enten kan du vælge en stålbordplade, der er fremstillet i rustfrit stål og er limet på en spånplade med melamin. Her kan du selv være med til at vælge både tykkelse og en masse forskellige kantprofiler. Dermed er der rig mulighed for at skabe en stålbordplade, der passer ind i din egen stil. 

Den anden udgave af stålbordpladen består af en bordplade i massivt stål. Her er der tale om en bordplade, der er meget tungere og også befinder sig højere på prisskalaen. Udtrykket i den massive stålbordplade er mere elegant, og så er den meget modstandsdygtig overfor varmebelastning. 

FORDELE VED

BORDPLADER I STÅL

  • Moderne look
  • Høj hygiejne
  • Slidstærk og praktisk
  • Refleksion fra lyset får køkkenet til at fremstå større
  • Med tiden får bordpladen naturlig og smuk patina

FORDELE SÅ LANGT ØJET RÆKKER:
Funktionaliteten og hygiejne er i højsædet, når vi snakker om køkkenbordplader i stål. På grund af den stærke overflade, der er helt lukket, kan væsker ikke trænge ned i stålet og selve bordpladen. Det gør bordpladen meget mere robust overfor hverdagsbrug, og er også en af grundene til, at stålbordplader er det foretrukne valg i stort set alle industri- og professionelle køkkener. 

Udover at stålbordpladen har en lukket overflade, der gør den let at rengøre og modstandsdygtig overfor væsker, så er bordpladen også bestykket mod misfarvning og snavs, der kan sætte sig fast. Man ser en gang i mellem, at snavs og væsker trænger ned i og sætter dig fast i træbordplader. Det kan ikke ske, hvis du vælger en stålbordplade. 

Stålbordpladen er ligeledes meget praktisk at anvende. De rene linjer og overgangen fra bordplade til vasken svejses, slibes og poleres, så den bliver usynlig. Her er endnu et område, hvor stålbordpladens hygiejniske overlegenhed kommer til udtryk, da der ikke er nogle sammenføjninger mellem vask og bordplade, hvor snavs kan sætte sig fast. Det er derfor nemt at feje krummer og andet snavs direkte ned i vasken fra bordpladen. 

HVILKEN BORDPLADE
PASSER TIL DIT HJEM?

BORDPLADER TIL ENHVER STIL
VORES VÆRDIFULDE

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Schmidt er vi stolte af vores stærke samarbejde med nogle af de mest innovative og respekterede virksomheder i branchen. 

Vores partnere bidrager med ekspertise, ressourcer og ideer, der hjælper os med at levere enestående løsninger til jer. Disse relationer er hjørnestenen i vores succes, og vi arbejder utrætteligt på at styrke dem hver dag. 

Vil du vide mere om, hvem vi samarbejder med og hvordan de kan skabe værdi for dig? Klik på ”se mere” og opdag potentialet i vores netværk.

Samarbejdspartner - Cosentino silestone
Quooker - Flex - Black
Samarbejdspartner - Bora
Samarbejdspartner - AEG
Samarbejdspartner - Spekva
GRATIS & UFORPLIGTENDE
BOOK ET MØDE

MIN HENVENDELSE DREJER SIG OM

BOOK MØDE

BOOK ET DESIGN MØDE

Vi elsker at vise vores lækre produkter frem og give gode råd om køb af nyt køkken, bad & interiør. Vores medarbejdere er altid klar til hjælpe jer med at få opfyldt jeres drømme.

Du har både mulighed for at booke et eksklusivt inspirationsmøde i butikken eller et online møde. Så selvom du ikke har lyst eller mulighed for at besøge butikken kan vi fortsat hjælpe dig med dine boligdrømme.

Udfyld formularen herunder, så ringer din valgte butik dig op hurtigst muligt. Normalt indenfor 1-2 arbejdsdage.

Scroll to Top