BORDPLADER
I LAMINAT

HOS SCHMIDT FORHANDLER VI: PFP & SCHMIDT

BORDPLADER I LAMINAT

DET SIKRE VALG

Hvis du ønsker en bordplade, der både er holdbar, flot og ikke river dit budget fra hinanden, så skal du overveje en laminatbordplade. Den er nem at vedligeholde og rengøre, og så kan du selv bestemme både design og farve samt materialer til kanterne af bordpladen. Med sine slidstærke materialer passer den til familien, der vil have en bordplade, som alle kan få lov til at bruge og samtidig nyde at se på 

FORDELE VED LAMINAT:

  • Den mest prisvenlige løsning
  • Nem at rengøre og vedligeholde
  • Slidstærkt materiale
  • Høj grad af hygiejne
  • Tåler varme op til 110 grader – brug dog altid bordskåner
  • Perfekt til familielivet
 

HVAD ER EN LAMINAT BORDPLADE?:
Laminatbordpladen består af flere lag papir og lim, der bliver presset sammen under meget højt tryk og høj temperatur. Overfladen består af et tynd lag melamin, der beskytter det næste lag bestående af dekorpapir. Under dekorpapiret er der flere lag af hårdpresset laminatpapir, der ligger på kernen af bordpladen. Kernen består af spånplader, og under spånpladerne ligger afspændingspapir, der beskytter mod fulgt nedefra. Sammen skaber lagene en modstandsdygtig bordplade, som er let at rengøre og vedligeholde.

Laminat er et godt valg, hvis din bordplade skal holde til et aktivt familieliv. Mange vælger at montere en kant på deres laminatbordplade, og den kan fås i mange varianter såsom træ og aluminium. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for udvalget af farver, design og kanter på din laminatbordplade. På grund af de mange muligheder for at sætte et personligt præg på bordpladens udseende, den stærke slidstyrke, lette rengøring og høje hygiejne er laminatbordpladen et af de mest populære valg.

Den slidstærke og fedt afvisende overflade er med til at gøre laminatbordpladen til det hyggelige familielivs bedste ven. Nysgerrige børn kan deltage aktivt i madlavningen og sætte alle de fedtede fingre, som de vil. Bordpladen er let at rengøre, og det meste snavs og de fleste fedtmærker kan fjernes med en våd klud uden rengøringsmiddel. 

HOS SCHMIDT FORHANDLER VI

PFP

Hos Schmidt er vi stolte af vores samarbejde med PFP, en førende leverandør af kvalitetsbordplader til hjemmet, som producerer mange forskellige materialer, som eksempelvis laminat, kompakt laminat. corian, stem m.v.

PFP er kendt for deres innovative designs og engagement i bæredygtighed, hvilket gør det muligt for os at tilbyde dig moderne og miljøvenlige bordpladeløsninger. 

Gennem dette partnerskab sikrer vi,, at du får adgang til de bedste materialer og designmuligheder på markedet. 

HOS SCHMIDT FORHANDLER VI

SCHMIDT

Vi producerer vores laminatbordplader med vandfaste spånplader, og det betyder, at laminatbordpladen bliver mere afvisende overfor fugt. Af den årsag er din laminatbordplade bedre beskyttet mod eventuelle fugtskader.

DET MÅ DU ALDRIG GØRE:
Brug aldrig ståluld eller skurepulver på din laminatbordplade. Det er den sikre vej til ridser. Borapladen i laminat er nemlig ikke ridsesikre mod sådanne redskaber, så undgå også at skure ru og skarpe ting henover pladen. Overvej altid at løfte ring frem for at køre eller skubbe dem henover pladen. Måske har du en potteplante stående eller et stort keramikfad til madlavning. Det kan man nemt komme til at rykke lidt på, men vær opmærksom på, at det kan skade sin bordplade.

Stærk varme kan misfarve din bordplade. Selvom laminatbordpladen kan tåle op til 110 grader, så anbefaler vi altid, at du bruger bordskånerne. Hvis din bordplade udsættes for varme på over 180 grader, kan der opstå skader, som ikke kan udbedres til et flot resultat. Hvis du gerne vil have muligheden for at sætte dine varme ting direkte på bordpladen, anbefaler vi, at du installerer en mindre eller mere hårdfør bordplade ved siden af dit komfur. Dog skal fu stadig kunne sætte de varme gryder og fade i kort tid. 

Hvis du overholder de få tommelfingerregler, kan du nyde din laminatbordplade i mange år. Laminat er et slidstærkt materiale, som sagtens tåler hverdagsbrug, så længe man ikke udsætter det for ekstrem varme og ru eller skarpe genstande. 

 

HOLD SAMLINGER FRI FOR VAND:
Samlingerne er der, hvor laminatbordpladen er mest sårbar. Hvis der trænger vand ned i samlingerne, kan de få bordpladen til at. bule op. Sørg derfor altid for at tørre bordpladen godt af ved samlinger, og sæt aldrig apparater såsom kaffemaskiner eller røremaskiner direkte på bordpladens samling. Maskiner som dem kan danne kondensvand eller spilde, ligesom du også skal være påpasselig med opvaskevand over længere tid. 

Hvis du er uheldig og du kan se en begyndende bule i din bordplade, så sørg for at lukke sprækken hurtigst muligt. Det kan du gøre med silikonecreme, men kontakt os endelig, så vi sammen kan passe godt på din laminatbordplade. 

HVILKEN BORDPLADE
PASSER TIL DIT HJEM?

BORDPLADER TIL ENHVER STIL
VORES VÆRDIFULDE

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Schmidt er vi stolte af vores stærke samarbejde med nogle af de mest innovative og respekterede virksomheder i branchen. 

Vores partnere bidrager med ekspertise, ressourcer og ideer, der hjælper os med at levere enestående løsninger til jer. Disse relationer er hjørnestenen i vores succes, og vi arbejder utrætteligt på at styrke dem hver dag. 

Vil du vide mere om, hvem vi samarbejder med og hvordan de kan skabe værdi for dig? Klik på ”se mere” og opdag potentialet i vores netværk.

Samarbejdspartner - Cosentino silestone
Quooker - Flex - Black
Samarbejdspartner - Bora
Samarbejdspartner - AEG
Samarbejdspartner - Spekva
GRATIS & UFORPLIGTENDE
BOOK ET MØDE

MIN HENVENDELSE DREJER SIG OM

BOOK MØDE

BOOK ET DESIGN MØDE

Vi elsker at vise vores lækre produkter frem og give gode råd om køb af nyt køkken, bad & interiør. Vores medarbejdere er altid klar til hjælpe jer med at få opfyldt jeres drømme.

Du har både mulighed for at booke et eksklusivt inspirationsmøde i butikken eller et online møde. Så selvom du ikke har lyst eller mulighed for at besøge butikken kan vi fortsat hjælpe dig med dine boligdrømme.

Udfyld formularen herunder, så ringer din valgte butik dig op hurtigst muligt. Normalt indenfor 1-2 arbejdsdage.

Scroll to Top