13. juni 2024

Quooker – De mest populære armaturer i 2024

Flex – Black

Flex giver dig varmt, koldt og kogende vand fra samme hane, og har desuden en praktisk udtræksslange. Med CUBE kan du også trække afkølet og kulsyreholdigt vand fra den samme hane. Som en sikkerhedsforanstaltning er det ikke muligt at dræne kogende vand, når udsugningsslangen er trukket ud. Flex Black er bestselleren og den har en mat finish med PVD belægning, som er ekstra slidstærk mod ridser. Flex fås også i krom, gunmetal, rosa kobber og rustfri ståloverflader.

Fusion Square - Rose copper

Fusion Square er en vandhane i et stilrent design, der giver dig varmt, koldt og kogende vand fra én og samme vandhane. Med CUBE kan du også trække kølet vand og kulsyreholdigt vand fra hanen. Fusion Square giver køkkenet en mere minimalistisk og sofistikeret stil. Vores nye overflade, rose copper, er inspireret af kobber, med et strejf af pink. Vandhanen fås også i krom, rustfrit stål, sort, gunmetal, messing, ældet messing og guld.

Fusion Round – Krom

Fusion Round er en vandhane i et stilrent design, der giver dig varmt, koldt og kogende vand fra én og samme vandhane. Med CUBE kan du også trække kølet vand og kulsyreholdigt vand fra hanen. Fusion Round er for dem, der kan lide runde og organiske former. Vandhanen fås i rustfrit stål, sort, gunmetal, rosa kobber, messing, lagret messing og guld.

Mere inspiration

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

Det giver en helt særlig ro i mave og i

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top