SCHMIDT
BUTIKKER

Find din nærmeste

DIN NÆRMESTE
SCHMIDT BUTIK

ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE
DANMARK
NORGE
900 butikker
kort
ISLAND
EUROPAS STØRSTE KØKKENKÆDE

KØKKENBUTIKKER
I HELE EUROPA

Vi har mere end 900 køkkenbutikker fordelt over hele verden, og i Danmark kan du finde dit nye køkken i din nærmeste butik i Aalborg, Odder eller Odense.

Hos din lokale køkkenforhandler har du mulighed for at opleve udvalgte modeller og populære opstillinger, der kan inspirere dig til, hvordan dit nye køkken, bad, garderobe eller interiør løsning kan komme til at se ud. 

I køkkenbutikkerne kan du ligeledes få den rette rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilke elementer dit nye køkken skal bestå af. På den måde kan du være sikker på, at du får skabt et køkken, der lever op til dine ønsker og behov.

DU ER UNIK & DET SAMME ER VORES LØSNINGER

PRODUKTFORDELE

Det kan være en rigtig stor beslutning at købe et nyt køkken, bad, garderobe eller interiør til sit hjem. 

Derfor er det utrolig essentielt at du ved hvilke fordele du får.

Hos Schmidt får du en masse produktfordele, som kan være med til at gøre din beslutning nemmere. Nedenfor kan du læse mere om fordelene, blandt andet om vores bæredygtige tiltag og skrælddersyet løsninger. 

Fordi du er unik og det samme er vores løsninger!

Produktfordele
Produktfordele
schmidt-fordele-460x500px
ben
Produktfordele

FIND EN SCHMIDT KØKKENFORHANDLER NÆR DIG

KØKKENFORHANDLER MED FOKUS PÅ NETOP DIN BOLIG OG DINE BEHOV

Søger du en køkkenforhandler, der kan hjælpe dig med at få din køkkendrøm til at gå i opfyldelse? Så er du landet det helt rette sted. Hos Schmidt kan du skræddersy dit nye køkken fra top til bund, så du kan få et køkken helt efter dine drømme.

Der er mange gode grunde til at vælge Schmidt som din køkkenforhandler, og du opnår blandt andet følgende fordele:

  • Skræddersyede skabe
  • Træ fra bæredygtig skovdrift
  • Høj kvalitet
  • Ekstra dybe skabe
  • Fuld garanti
  • Miljøvenlige materialer

Som din køkkenforhandler vil vi desuden sikre os, at du er glad for din køkkenløsning i mange år frem. Derfor er det afgørende for os, at det, vi leverer, passer ned til mindste detalje. Det betyder også, at opmålingen i dit hjem er en del af processen og noget, vi gør helt gratis.

KØKKENBUTIKKER I HELE VERDEN

Vi har 650 køkkenbutikker fordelt over hele verden, og i Danmark kan du finde dit nye køkken i din nærmeste butik i Aalborg, Odder eller Odense. Hos din lokale køkkenforhandler har du mulighed for at opleve udvalgte modeller og populære opstillinger, der kan inspirere dig til, hvordan dit nye køkken kan komme til at se ud.

I køkkenbutikkerne kan du ligeledes få den rette rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilke elementer dit nye køkken skal bestå af. Du kan blandt andet få en snak med vores rådgivere om farve, finish, greb og træsorter, samt hvilke indretningsmuligheder der er ideelle i lige netop din bolig. På den måde kan du være sikker på, at du får skabt et køkken, der lever op til dine ønsker og behov.

Kig ind i din nærmeste køkkenbutik og lad dig inspirere af vores forskellige indretningsmuligheder. Vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe dig med at skabe lige netop det køkken, du går og drømmer om.

Scroll to Top