31. maj 2024

Køkken i træ

Går du og drømmer om et nyt køkken i træ, hvor hele køkkenet emmer af organiske udtryk og varme nuancer? Så er du landet det helt rette sted. Hos Schmidt Køkken er vi nemlig ellevilde med køkkener, der er fremstillet i træ – lige fra massivt træ og mørkt træ til lyst egetræ og bæredygtige materialer. Netop derfor kan vi hjælpe dig i mål med dit drømmekøkken af forskellige træsorter, farver og materialer, der passer til din stil.

Her på siden kan du finde inspiration til ethvert køkken i træ, hvor materialet er slidstærkt, kontrasten er naturlig, indretningen er lige i øjet og kombinationerne lige dig. Vi guider dig også til vores gode kundeservice, hvor der er mange muligheder for at blive klogere på dit fremtidige køkken i træ.

Vi forener kvalitet
og design

Hos Schmidt Køkken sætter vi stor pris på, at kvalitet og design altid kan gå hånd i hånd. Derfor behøver du heller ikke gå på kompromis med dine drømme og ønsker, når du skal have et nyt køkken i træ. Foretrækker du eksempelvis hylder i massivt træ eller en bordplade i egetræ, som samtidig er slidstærk? Så sætter vi os ned med dig, og får hele køkkenet – alle dets elementer og de forskellige materialer – til at spille sammen i ét elegant design. Vi ved nemlig, at der er mange ting, der spiller en stor rolle, og som kræver omhyggelighed at færdiggøre, når dit køkken skal på plads.

Hos Schmidt Køkken udvikler og udarbejder vi løbende de mange forskellige køkkener i træ specifikt efter dine behov, drømme og forventninger. Af den grund har vi heller ikke lagervarer – i stedet fokuserer vi på at fremstille og udvikle køkkener i træ med en helt særlig stemning, hvor de naturlige udtryk emmer af sans for detaljen.

På den måde kan du være sikker på at blive serviceret på bedste vis af eksperter, der har mange års erfaring med at udarbejde køkkener i træ. Det efterlader dig med ro i maven, mens det bæredygtige materiale i vores udvalg giver god samvittighed.

Schmidt Køkken: Træ i diverse tilpasninger

Vi elsker at arbejde med træ, og vi elsker især at designe køkkener i træ, der er tilpasset efter forskellige drømme og behov. Derfor kan du altid forvente træ-muligheder i forskellige farver, med diverse nuancer samlet i et væld af køkkenelementer hos Schmidt Køkken. Det, mener vi, giver dig det bedste og mest kompetente grundlag for en god investering i dit næste køkkenprojekt.

Hos Schmidt Køkken kan du således skabe netop dén trækombination samt de låger og forskellige farver, som passer til dit køkken. Så sørger vores fagdygtige personale for at forene indretningen og de forskellige træsorter på en måde, der indbyder til, at hele familien kan samles i netop dit køkken og forenes efter en lang dag. Hos Schmidt Køkken ligger det nemlig i vores natur at skabe køkkener, der indbyder til både samvær og gastronomiske oplevelser.

Der findes tæt på 600 valgmuligheder inden for låger, hylder, skuffefronter og alt det andet i træ hos Schmidt Køkken – og alle varer er unikke. Vi tilbyder nemlig træ i alle afskygninger: Fra børstet og rillet med plankeeffekt, der er mere eller mindre brede, til vintage med gammelt look, lakeret med synlig træstruktur, overfladebehandling med antikt look, patineret og meget mere. På den måde kan du nemt finde et lækkert køkken med netop de køkkenskabe, låger og dét lysindfald, der passer til dine behov.

Model Acros: Praktisk køkken i lys eg

Dette trækøkken har overvejende mange moderne takter og er fremstillet i både lys eg og rustik beton. Det giver dig et trækøkken, der både spiller på facetter fra naturen samt industrielle detaljer, som viser sig i en køkken-kombination, der er yderst praktisk.

Samtidig sætter vores Acros Køkken også fokus på hyggelige stunder. Det gøres blandt andet med køkkenøen og den gode bordplade, som begge fungere som centrum i køkkenets design. For’ her ved den brede bordplade og den flotte køkkenø bliver rummet og selskabet samlet, så hele familien kan forenes, lave mad og nyde kvalitetstid.

Model Arcos: Låger og skuffefronter i 19 mm melaminbeklædt spånplade. Slidstærk og robust låge der er nem at rengøre og behagelig at røre ved. Træfarven på billedet er Harvey. Findes i 30 forskellige farver.

Træ i alle afskygninger

Der findes tæt på 600 valgmuligheder inden for låger og skuffefronter i træ, og det er unikt. Schmidt tilbyder træ i alle afskygninger, børstet, rillet med plankeeffekt, der er mere eller mindre brede, vintage med gammelt look, lakeret med synlig træstruktur, overfladebehandling med antikt look, patineret osv.

Model Bosca: Naturligt design i massiv eg

Her er et trækøkken for dig, der er mindst lige så vild med træ, som vi er. Her vores model Bosca i et køkken, hvor der er kælet for træ-detaljerne. Træets struktur understreges blandt andet gennem smukke detaljer fra naturen, så køkkenet fremstår naturtro og klassisk. Derfor egner Bosca-køkkenet sig til ethvert hjem, hvor de flotte skuffer, den gode bordplade og de samlende detaljer er mere end blot en del af plantegningen – dit nye trækøkken er i stedet familiens nye favoritrum.

Skræddersy dit trækøkken efter drømmene

Hvis der gemmer sig en køkkendesigner i maven på dig, eller du blot ønsker at indfri dine drømme om et køkken i træ, så hjælper vi dig hele vejen til målet. Hos Schmidt Køkken ønsker vi nemlig, at du får dét køkken, du drømmer om – helt ned til de allermindste detaljer.

Ethvert hjem får mere sjæl og charme af personlige løsninger, og derfor har du hos os muligheden for at vælge det look, du foretrækker. Vi tilbyder skræddersyede skuffer og åbne hylder, og vi kræser om de små detaljer, du ikke vidste, du manglede. Dette skaber blandt andet overblik i dit nye køkken og fremhæver glæden ved at opholde sig i rummet. Vil du vide mere om vores mange forskellige opbevaringsløsninger, som du selv kan designe? Så dyk ned i vores tips, vores sortiment af køkkenskabe og meget mere.

Du kan også række ud til vores kompetente og yderst dygtige medarbejdere, der hjælper med inspiration til, hvordan et køkken i træ kan indrettes. Du kan se mere og kontakte os, hvis du ønsker vejledning og inspiration til at realisere dit drømmekøkken i træ.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top