ET SUCCESFULDT
KONCEPT

KARRIERE
SCHMIDT NORDIC

ET SUCCESFULDT
KONCEPT

Der er mange fordele ved Schmidt-konceptet. Først og fremmest er det en enkel og tryg måde at blive selvstændig på. Vi har fantastiske produkter, og vi har et koncept som virker i +900 andre butikker. Du får oplæring og kursus, du driver butikken efter velafprøvede metoder og du har hele tiden koncernen i ryggen og et koncept der kan dokumentere gode resultater.

 

OPSTART
I forbindelse med åbning af nye butikker vil projektet blive ledet og gennemført af Schmidt Nordic i samarbejde med partneren, fra forhandling af lejekontrakt til endelig butik.

Partneren underskriver lejekontrakten og etablering og opbygning af butikken sker i et finansielt samarbejde med Schmidt.

Schmidt bistår i planlægningen af markedsføring og bidrager økonomisk til dette.

Schmidt sørger for relevant uddannelse blandt andet i forhold til produkter, interne værktøjer, drift, marketing, salg og ledelse. Oplæringen er obligatorisk. Schmidt bidrager til oplæring af sælgere. Oplæringen foregår i Danmark samt online.


DRIFT
Partneren ejer og driver selv sin egen butik ud fra Schmidts beskrivelser, retningslinjer og support. Schmidt bistår med støtte og rutiner for blandt andet salgsprocessen, It-værktøj og butiksdrift. Schmidt giver partnerne løbende sparring vedrørende drift og udvikling. Partnerne imellem har god dialog og hjælper ligeledes hinanden.


POSITIV LIKVIDITET
Du vil hurtigt opnå positivt likviditet i din butik.

  • Vi er ordreproducerende og du skal ikke investere i varelager.
  • Betaling til Schmidt sker efter du har modtaget betalingen fra dine kunder.


DAGLIG SUPPORT
Når du ejer en Schmidt butik er du ikke alene. Medarbejderne på vores kædekontor står til din rådighed hver dag, således du altid kan få hjælp og support, uanset hvilke behov du har i dit daglige arbejde. Det betyder konkret for dig og dine medarbejdere – tryghed. Hermed kan du trygt og sikkert koncentrere dig om dine kunder.


MARKEDSFØRING
Markedsføringen drives af den lokale retail partner men vi hjælper med udvikling, implementering og økonomi. Der arrangeres også landsdækkende kampagner og aktiviteter som skaber trafik i butikken. Vi sørger for synlighed på nettet i form af SEO, AdWords og sociale medier. Derudover har hver enkelt butik sine egne sociale medier til at skabe synlighed omkring butikken.

DRØMMER DU OM AT

DRIVE EGEN FORRETNING?

Med en af Europas største køkken, bad, garderobe & interiørproducenter i ryggen får du her mulighed for at være en del af Schmidt kæden i Skandinavien. Schmidt Groupe er Europas største kæde målt på antal butikker og tilbyder en kombination af stærke kvalitetsprodukter, og markedets største og bedste sortiment.

Schmidt kan tilbyde dig, et økonomisk, bæredygtigt & målbevidst koncept med stærke dokumenterede resultater.

SCHMIDT NORDIC
BLIV KONTAKTET
ØNSKER DU AT VÆRE EN DEL AF ET

RETAIL KÆDEFÆLLESSKAB HVOR:

  • Schmidt Groupe tilbyder alle nye butikker en meget høj finansiering til deres butiksetablering, hvilket er med til at sikre et lavt Break Even for indehaveren.
  • Schmidt Groupe fokuserer på butikkens indtjening og de bedste butikker realiserer en højere bruttoavance end markedet generelt.
  • Majoriteten af vores butikker opnår deres økonomiske målsætning allerede det første driftsår.
  • De bedste Schmidt butikker i Skandinavien opnår en EBIT mellem 12-15%.
  • Hos Schmidt opkræves der ikke nogen franchise royalty eller kæde afgifter.
Udfyld formularen, og du vil blive kontaktet af Schmidt Nordic som kan fortælle mere om partnerkonceptet samt de krav der stilles.
 
Scroll to Top