MED ELLER
uden greb

SAMARBEJDSPARTNER: BESLAG DESIGN

GREB TIL HELE HJEMMET

MED ELLER UDEN GREB

Hos Schmidt finder du et stort udvalg af funktionelle greb og knopper som du kan style dit hjem med og vi tilbyder flere forskellige grebsfrie løsninger. Nedenfor kan du se nogle af de løsninger som vi med stolthed kan tilbyde fra vores leverandør Beslag Design. Du kan også læse meget mere om dem via linket nedenfor 


GREB TIL ENHVER STIL
Tilpas dine greb efter det look som du ønsker i dit hjem. Moderne, enkelt, trendy, klassisk – i forskellige størrelser og materialer… Skift dem ud, og hele dit udtryk vil blive ændret. Det er derfor vi har ikke mindre end 70 forskellige – så du kan finde dem, der lige præcist passer til dig og dit hjem.

 

GREBSFRIT HJEM MED ET STRØMLIGNET DESIGN
Ønsker du et grebsfrit køkken, bad, garderobe eller interiør løsning med et strømlinet design? Så vælg vores intergreret metalskinne fra Schmidt, som gør det nemt og diskret at åbne dine skuffer og skabe. Skab et harmonisk udtryk med en skinne i samme farvetone som fronterne eller skab en flot kontrast med en frisk farve.


STILRENE FRONTER DER ÅBNES MED ET ENKELT TRYK
Ønsker du et stilrent hjem uden greb eller gribelister? Så vælg Touch Latch – så åbner dine skabe og skuffer med et enkelt tryk. Har du våde hænder eller de er fulde af dej, så brug albuen eller knæet.

HOS SCHMIDT FORHANDLER VI

BESLAG DESIGN

Greb er med til at personliggøre dit køkken, bad eller garderobe.

Derfor er det vigtigt at vi har et stort udvalg af greb. Med Beslag Design som samarbejdspartner kan vi tilbyde dig en bred vifte af high-end beslag, der passer perfekt til dine behov og designstil.

Beslag Designs produkter tilføjer ikke kun funktionalitet, men også æstetik til ethvert rum.

HOS SCHMIDT FORHANDLER KAN DU FÅ

MED ELLER UDEN GREB

Hos Schmidt kan du designe dit hjem efter dine behov og ønsker. Vælg mellem elegante greb, et strømlinet design med stilfulde metalskinner, eller det eksklusive Touch Latch-system for en grebløs løsning. Skab et unikt og high-end udtryk med Schmidt’s skræddersyede muligheder.

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Bæredygtighed
NATUR & BOLIG

Kvalitet & bæredygtighed går hånd i hånd

Hos Schmidt tænker vi på naturen vi omgiver os med.

Naturen og vores miljø er en skrøbelig balance, og de behov vi i dag har for at leve og bo lækkert, skal ikke være på bekostning af vores børn og efterkommere. 

Derfor tænker vi miljøhensynet ind i alle vores tiltag og optimeringer i produktionen samt sikre at vores træ kommer fra bæredygtigt skovbrug.

 Sammen kan vi gøre en forskel!

SKABE I 3 DIMENSIONER

Fordi hver mm tæller

Schmidt har udviklet 3D FIT med specialtilpassede elementer i 3 dimensioner (bredde, højde og dybde) for at optimere dine rum og derved tilbyde mest mulig opbevaringsplads

– fåes både til køkken, bad, garderobe og interiør.

Vi skræddersyer vores skabe efter netop den bredde du ønsker, og som passer til dit hjem. Tilpasningen laver vi uden, at du skal betale ekstra for dit nye køkken, bad eller interiør-løsning. 

3Dfit
3Dfit
3Dfit
3DFit
3DFit
Samarbejdspartner - Cosentino silestone
Quooker - Flex - Black
Samarbejdspartner - Bora
Samarbejdspartner - AEG
Samarbejdspartner - Spekva
VORES VÆRDIFULDE

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Schmidt er vi stolte af vores stærke samarbejde med nogle af de mest innovative og respekterede virksomheder i branchen. 

Vores partnere bidrager med ekspertise, ressourcer og ideer, der hjælper os med at levere enestående løsninger til jer. Disse relationer er hjørnestenen i vores succes, og vi arbejder utrætteligt på at styrke dem hver dag. 

Vil du vide mere om, hvem vi samarbejder med og hvordan de kan skabe værdi for dig? Klik på ”se mere” og opdag potentialet i vores netværk.

START DIN
SCHMIDT REJSE

LAD DIN DRØM BLIVE TIL VIRKELIGHED
GRATIS & UFORPLIGTENDE
BOOK ET MØDE

MIN HENVENDELSE DREJER SIG OM

BOOK MØDE

BOOK ET DESIGN MØDE

Vi elsker at vise vores lækre produkter frem og give gode råd om køb af nyt køkken, bad & interiør. Vores medarbejdere er altid klar til hjælpe jer med at få opfyldt jeres drømme.

Du har både mulighed for at booke et eksklusivt inspirationsmøde i butikken eller et online møde. Så selvom du ikke har lyst eller mulighed for at besøge butikken kan vi fortsat hjælpe dig med dine boligdrømme.

Udfyld formularen herunder, så ringer din valgte butik dig op hurtigst muligt. Normalt indenfor 1-2 arbejdsdage.

Scroll to Top