Velkommen til

SCHMIDT Odense

Find Schmidt Odense pin
Stærmosegårdsvej 16
5230 Odense M
Åbningstider
Mandag 10.00 – 17.30
Tirsdag 10.00 – 17.30
Onsdag 10.00 – 17.30
Torsdag 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 17.30
Lørdag 10.00 – 13.00

 

KARSTEN ANDERSEN
Indehaver
JAN RYEHAUGE
Indehaver
DORTHE HURWITZ
Indretningskonsulent
SIMONE KRISTENSEN
Indretningskonsulent - Barsel
SCHMIDT ODENSE

VI HJÆLPER MED
DIN BOLIG DRØM

Hos Schmidt Køkken i Odense står Jan, Karsten, Dorthe og Simone klar til at hjælpe dig med dit nye køkken, badeværelse og mere. De har det gyldne overblik over mulighederne og ved, hvordan du kan skabe en løsning, der både er unik, passer til dit hjem og ikke mindst: passer til dig.

Du finder Schmidt Køkken i Odense tæt på Ørbækvej, hvor du også finder Bilka og Rosengårdcentret. Køkkenbutikken ligger på Stærmosegårdsvej, en sidevej til Munkebjergvej, der forbinder de to store færdselsårer Niels Bohrs Allé ved Universitetet og Munkerisvej.

I vores showroom kan du se alle dine muligheder, når det kommer til modeller, farver, træsorter greb og meget mere. Her finder du en masse inspiration til din løsning, uanset om du skal have nyt køkken, nyt bad, ny garderobe eller en individuel indretningsløsning.

Du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak eller lade dig inspirere af vores udstilling i vores butik i Odense. Det er ligegyldigt om, der er et aktuelt behov for nyt køkken, badeværelse eller interiør eller blot er nysgerrig på at opleve nogle af vores forskellige løsninger.

Google anmeldelser
4.9

SKAB RAMMERNE
FOR DIT HJEM

SÅ DER ER PLADS TIL HELE FAMILIEN
BLIV INSPIRERET

KUNDECASES

Vi ved at reallife, autensitet og hudløs ærlighed er vejen frem. 

Derfor har vi spurgt nogle af vores tidligere kunder, om vi må vise deres flotte køkken, bad og- eller boligløsninger frem, som de har fået designet hos Schmidt.

Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe dig med at skabe rammerne om dit hjem, og derved gør vi vores yderste, for at du skal føle dig hjemme, og få skabt den løsning som passer lige netop til dig og din familie. 

Bosca stria
Moss
Kundecase - Anonym
Celina
Kundecase
GRATIS & UFORPLIGTENDE
BOOK ET MØDE

MIN HENVENDELSE DREJER SIG OM

BOOK MØDE

BOOK ET DESIGN MØDE

Vi elsker at vise vores lækre produkter frem og give gode råd om køb af nyt køkken, bad & interiør. Vores medarbejdere er altid klar til hjælpe jer med at få opfyldt jeres drømme.

Du har både mulighed for at booke et eksklusivt inspirationsmøde i butikken eller et online møde. Så selvom du ikke har lyst eller mulighed for at besøge butikken kan vi fortsat hjælpe dig med dine boligdrømme.

Udfyld formularen herunder, så ringer din valgte butik dig op hurtigst muligt. Normalt indenfor 1-2 arbejdsdage.

Scroll to Top