KATALOGER

HOS SCHMIDT
LAD DIG INSPIRERE I VORES

KATALOGER

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at skabe rammerne om et hjem, hvor familien kan være sammen. Hvor hverdagen fungerer, så der er tid og rum til at udfolde sig – sammen og hver for sig, og hvor du kan finde ro i troen på, at du er med til at forme fremtiden. Kig derfor vores katalog igennem i ro og mag og lad dig inspirere til dit fremtidige hjem, inden du booker et møde med os.

SCHMIDT NORDIC

IMAGEKATALOG

Se vores æstetiske imagekatalog der beskriver hvem vi er og hvad vi står for også visuelt. Lad dig inspirere af vores nordiske univers og de mange fordele der følger ved at vælge dit produkt fra Schmidt. Hvis du foretrækker et trykt katalog, kan du hente et i din nærmeste Schmidt butik helt gratis.

SCHMIDT

KATALOG

Du finder moderne og klassiske køkken- og badmodeller i vores katalog. Vi udvider hele tiden vores sortiment med nye farver, strukturer og træsorter, så vi sikrer, at der er noget for enhver smag og til ethvert hjem. Hos Schmidt får du også møbler til alle husets rum. Vi kan designe garderober, forskellige opbevaringsløsninger samt borde og stole som matcher i både materialer og farver.

Kig med og lad dig inspirere.

START DIN
SCHMIDT REJSE

LAD DIN DRØM BLIVE TIL VIRKELIGHED
TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top