NATUR & BOLIG

KVALITET & BÆREDYGTIGHED GÅR HÅND I HÅND

Hos Schmidt tænker vi på naturen vi omgiver os med. Naturen og miljøet er en skrøbelig balance, og de behov vi i dag har for at leve og bo lækkert, skal ikke være på bekostning af vores børn og efterkommere. Derfor tænker vi miljøhensynet ind i alle nye tiltag og optimeringer i produktionen og sikre at vores træ kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Sammen kan vi gøre en forskel!

KVALITET SIDEN 1934

DESIGNKØKKENER
& BÆREDYGTIG PRODUKTION

Kendetegnene ved et Schmidt Køkken er det franske design, kompromisløs kvalitet og en bæredygtig produktion, der fortsat udvikles og tilpasses med henblik på øget hensyn til miljøet og vores fælles fremtid. Vi sælger køkken, bad og indretningsløsninger fra hundredevis af butikker, og hver dag forlader, hvad der svarer til 450 køkkener, vores fabrikker i Frankrig og Tyskland. Det er mange produktionstimer og rigtigt meget træ. Derfor synes vi, at vi har et øget ansvar for at værne om vores fælles fremtid, bl.a. ved at sikre, at vores produktion ikke tærer på naturen.

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Bæredygtighed
VED HVERT KØB HOS SCHMIDT

støtter du bæredygtigt & ansvarligt skovbrug

For at passe godt på vores uundværlige råmateriale vælger vi PEFC-certificeret træ, hvor der ikke fældes mere træ end det der vokser. Dette mærke garanterer bæredygtig forvaltning af skovbrug, både miljømæssigt, samfundsmæssigt og økonomisk.

Vi foretrækker også så vidt muligt at bruge lokale leverandører for at reducere transporten, og undgå unødvendigt energiforbrug.

BEDST PÅ

CERTIFICERINGER

Schmidt er din garanti for kvalitet og bæredygtighed i én og samme pakke. Vi er den eneste fabrikant der opfylder certificeringer for både miljø (ISO 14001), kvalitet (ISO 9001), sikkerhed (ISO 45001 og OHSAS 18001), kontrol af træets oprindelse (PEFC og NF, miljø og møbler) samt administration af energiforbrug (ISO 50001).

Du kan læse mere om de enkelte certificeringer nedenfor:

NF-CERTIFICERING

Schmidt er den første køkken- og badeværelsefabrikant, der har opnået den franske miljøcertificering NF for møbler. Det er den eneste officielle miljømærkning, som certificerer møbelprodukters miljøvenlighed.

100% GENBRUG

Schmidt går ind for 100% genbrug, så vidt muligt. Alle vores paneler indeholder 70% genbrugsmaterialer. Grundlæggende er disse paneler lavet af genanvendt affald, savsmuld, brugte enheder og så videre. Vores leverandør indkøber sine materialer fra genbrugscentre. Intet går til spilde, for alt bliver i sidste ende genbrugt.

PEFC-CERTIFICERING

Siden 2010 har Schmidt været tildelt PEFC certificering, verdens førende skovcertificeringssystem. En PEFC certificering sikrer at hovedparten af det anvendte træ kommer fra bæredygtigt skovdrift.

AT HAVE DET GODT PÅ ARBEJDET

Som arbejdsgiver til over 1.700 medarbejdere har vi hver dag fokus på og investerer i sikkerhed, sundhed og trivsel på arbejdspladsen. For glade medarbejdere giver også en garanti for kvaliteten på vores produkter og tjenester!

MATERIALER MED OMTANKE

93% af de råvarer og komponenter, der bruges til fremstillingen af vores produkter, er af europæisk oprindelse. Ved at vælge leverandører tæt på os begrænser vi påvirkningen fra transporten og bidrager til den lokale økonomiske udvikling.

ANSVARLIG PRODUKTION

Vores produktionsanlæg er ISO 14001- og ISO 50001-certificerede og bliver løbende optimeret, så vi kan genanvende affald, spare energi og reducere vores miljøpåvirkning.

KVALITETSLEDELSE

ISO 9001 er et kvalitetsledelsessystem, som er anerkendt i hele verden og er for mange synonym med kvalitet og effektiv styring samt en struktureret kundedialog.

SUNDHED OG SIKKERHED PÅ ARBEJDSPLADSEN

Schmidt identificere farer og vurdere risici for sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen i forbindelse med vores aktiviteter og services.

Vi har stor fokus på have et godt indeklima, have omtanke for medarbejderne og vi sikre det bedst mulige psykiske arbejdsmiljø.

AT SKABE GODE PARTNERSKABER

Schmidt blev tildelt den franske Label Relations Fournisseurs & Achats Responsables – et mærke for ansvarlige leverandør- og indkøbsforhold – der viser varige og afbalancerede relationer til leverandørerne.

For sammen, som betroede partnere, stræber vi efter at levere produkter og tjenester af højeste kvalitet.

ET SUNDT

INDEKLIMA

I modsætning til mange andre fabrikanter, bruger vi et meget lavt niveau af formaldehyd i vores produkter, og desuden forsegler vi vores behandlede træ så kemikalier ikke kan sive ud og forurene miljøet af den vej.

HOS SCHMIDT FÅR DU

KVALITET

Vi vil at vores 90 års erfaring med kundernes ønsker og behov for kvalitet, skal afspejle sig i alle de produkter vi tilbyder. Derfor vil du opleve at alt i en Schmidt løsning er lidt bedre, lidt mere solidt end i andre løsninger.

HOS SCHMIDT

GÅR INTET TIL SPILDE

Med vores store udvalg af træ bliver der kørt meget igennem hver dag på vores fabrikker, men intet af det går til spilde. Vores affald er guld i forklædning; spildtræ og lignende bliver systematisk omsat til anden værdi i form af genanvendelse eller forbrænding til energiproduktion, og vores fabrikker og hovedkontor bliver udelukkende opvarmet med det.

HOS SCHMIDT

TAGER VI HÅND OM MILJØET

Miljøet er ikke en luksus vi kan tage forgivet, men noget vi skal arbejde for, og det gør vi hos Schmidt. Vores ultimative mål er at minimere vores udslip af drivhusgasser og kulstofemission så meget som muligt på vores 5 fabrikker.

Vi er en familieejet virksomhed, og det er vigtigt for os at alle vores ansatte føler sig hjemme på deres arbejdsplads. Vi opgradere og investerer fortsat i opdaterede løsninger i permanent reduktion af erhvervsbetingede risici, fordi vi tror på at trivsel på arbejdspladsen er også en garanti for kvalitet i det endelige produkt. 

100%

GENBRUG

Vi går ind for 100% genbrug, og det skal ikke gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Vi ved at genbrug er en vigtig brik i miljøpuslespillet, derfor kan alle vores materialer genanvendes, imens de stadig er i absolut topkvalitet, så de kan holde i mange år.

Alle vores paneler indeholder 70% genbrugsmaterialer. Vi er endda gået endnu længere ved at udvikle Origin-kollektionen som er lavet af 100% genbrugstræ.

GRATIS & UFORPLIGTENDE
BOOK ET MØDE

MIN HENVENDELSE DREJER SIG OM

BOOK MØDE

BOOK ET DESIGN MØDE

Vi elsker at vise vores lækre produkter frem og give gode råd om køb af nyt køkken, bad & interiør. Vores medarbejdere er altid klar til hjælpe jer med at få opfyldt jeres drømme.

Du har både mulighed for at booke et eksklusivt inspirationsmøde i butikken eller et online møde. Så selvom du ikke har lyst eller mulighed for at besøge butikken kan vi fortsat hjælpe dig med dine boligdrømme.

Udfyld formularen herunder, så ringer din valgte butik dig op hurtigst muligt. Normalt indenfor 1-2 arbejdsdage.

Scroll to Top