SCHMIDT
BAD

MERE END ''BARE'' ET BAD
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Bæredygtighed
NATUR & BOLIG

Kvalitet & bæredygtighed går hånd i hånd

Hos Schmidt tænker vi på naturen vi omgiver os med.

Naturen og vores miljø er en skrøbelig balance, og de behov vi i dag har for at leve og bo lækkert, skal ikke være på bekostning af vores børn og efterkommere. 

Derfor tænker vi miljøhensynet ind i alle vores tiltag og optimeringer i produktionen samt sikre at vores træ kommer fra bæredygtigt skovbrug.

 Sammen kan vi gøre en forskel!

START DIN
BAD REJSE

ALT HVAD DU SKAL BRUGE TIL DIT BADEVÆRELSE

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Man ser flere og flere gøre brug af en glasvæg

Når kvadratmeterne på badeværelset er få, kan det være svært at udleve

Planlægger du at få lavet et helt nyt badeværelse, eller

GRATIS & UFORPLIGTENDE
BOOK ET MØDE

MIN HENVENDELSE DREJER SIG OM

BOOK MØDE

BOOK ET DESIGN MØDE

Vi elsker at vise vores lækre produkter frem og give gode råd om køb af nyt køkken, bad & interiør. Vores medarbejdere er altid klar til hjælpe jer med at få opfyldt jeres drømme.

Du har både mulighed for at booke et eksklusivt inspirationsmøde i butikken eller et online møde. Så selvom du ikke har lyst eller mulighed for at besøge butikken kan vi fortsat hjælpe dig med dine boligdrømme.

Udfyld formularen herunder, så ringer din valgte butik dig op hurtigst muligt. Normalt indenfor 1-2 arbejdsdage.

DET MODERNE KØKKEN

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når det angår Schmidts køkkener, bliver ”moderne” sat i spænd med stilfuldt og elegant design, der afspejler rene linjer, nytænkning og modige sammensætninger. Alle vores moderne køkkendesigns er udformet med finesse, skarpsindighed og lækre detaljer fra top til bund, hvor der hverken er sparet på kvalitet og funktionalitet.

Med vores brede køkkensortiment tilbyder vi et utal af kombinationsmuligheder, så du kan sammensætte lige netop dét moderne designkøkken, der passer perfekt til dig og dit hjem. Vi har den perfekte køkkenløsning til dig – uanset om du er på udkig efter et moderne køkken med minimalistisk udtryk, afrundede hjørner og fronter i højglans, eller et nordiskpræget køkken med træeffekt og uden håndtag. Hos Schmidt kan du designe dit helt eget køkken – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Drøm dig væk i et univers af moderne designkøkkener og udforsk de mange køkkenløsninger, der vil passe perfekt ind i dit hjem. Booker du et uforpligtende inspirationsmøde hos din lokale Schmidt-butik, guider vi dig igennem strømmen af moderne køkkendesigns og kombinationsmuligheder. Vi står klar med mange års erfaring og ekspertise, som kan hjælpe dig et skridt nærmere dit drømmekøkken.

Scroll to Top