12. juni 2024

Klassisk køkken

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med god grund. Den perfekte kombination af charme, unik stil og moderne funktionalitet vil med garanti sprede hygge og romantik i hjemmet.

Schmidt tilbyder et væld af kombinationsmuligheder, når det kommer til sammensætning af den helt rette køkkenløsning til dit hjem. Find inspiration til at skabe det klassiske køkken, du drømmer om.

Et klassisk køkken, der passer til dit hjem

Vores brede sortiment af klassiske køkkener kan sammensættes på kryds og tværs, så du får skabt et køkken efter dine drømme. Vælg mellem 24 skabsfarver og flere forskellige materialer, som tilbyder utallige kombinationsmuligheder.

Et klassisk køkken afspejler en forening af traditionel og tidsløs stil, som næppe vil blive udkonkurreret af tidens modetendenser. Et klassisk køkkendesign er derfor ikke en gammeldags løsning, men snarere en gennemtænkt stil, der rummer fine detaljer, personlige aftryk og høj funktionalitet.

Klassisk design møder personlig charme

Spred varme, charme og personlighed i hjemmet med et klassisk køkkendesign. Når du lader inspirationen og drømmene råde, har du frit spil til at sammensætte dit klassiske køkken. Herefter skaber vi sammen det nye klassiske køkken i dit hjem, som du og din familie vil nyde at opholde jer i.

Få hjælp til dit klassiske køkken med Schmidt

Drøm stort, tænk stort og book så et uforpligtende møde i din lokale Schmidt-butik med en af vores erfarne rådgivere. Sammen gennemgår vi dine drømme, og viser dig alle de mange muligheder, der findes indenfor den klassiske køkkenstil. Vi er sikre på, at vi i fællesskab kan nå frem til en enestående løsning, som passer til dit hjem.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

Det giver en helt særlig ro i mave og i

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top