4. juni 2024

Få mere glæde med et skræddersyet garderobeskab

Drømmer du om et garderobeskab, som er skræddersyet til dine behov? En garderobe er ikke bare et skab, men en uundværlig del af dit hjem, som hjælper dig med at holde styr på dit tøj og hverdagens rod. Med et skræddersyet garderobeskab får du en løsning, der passer perfekt til dit hjem. Læs med her, og få inspiration til, hvordan du kan få mere glæde af et skræddersyet garderobeskab.

Hos Schmidt opfylder vi dine drømme om en skræddersyet garderobe. Uanset om du ønsker dig et walk-in-closet med godt overblik og masser af plads til ophængning af tøj, eller et solidt garderobeskab til entreen, der kan rumme alt fra overtøj, vanter og huer til børnenes legetøj, finder du hos Schmidt garderober i alverdens udformninger. Vi tilbyder at skræddersy den helt rigtige garderobeløsning til dig og dit hjem. Dermed får du en garderobe, som du kan indrette efter dine ønsker og behov, og som passer til den øvrige indretning i dit hjem. Vi tilbyder skræddersyede garderobeløsninger til alle hjemmets rum, og vi kommer gerne hjem til dig og måler op.

Ryd op i dit hjem

Et skræddersyet garderobeskab hjælper dig med at skabe orden og overblik i dit hjem. Et hjem bliver nemt rodet, idet tøj, sko, legetøj og mange andre ting, som bliver brugt hver dag, ofte bliver efterladt hvor du sidst har brugt dem. En effektiv måde at komme dette til livs på, er med gennemtænkte garderobeløsninger i hele dit hjem. På den måde skaber du både orden, men også ro i dit hjem, hvor du undgår at blive stresset af rod.

Her kan en garderobeløsning være Schmidts BLANC, Det smarte ved denne løsning er, at de åbnede og lukkede elementer kan kombineres efter dine ønsker. Således bestemmer du selv hvad der skal gemmes væk, og hvad der skal være synligt.

Lad design og funktionalitet
gå hånd i hånd

Det vigtigste at tage i betragtning, når du vælger en skræddersyet garderobe til dit hjem, er at du vælger den rette løsning til lige netop dig. Når du beslutter dig for en garderobeløsning, kan du derfor med fordel overveje hvad du skal bruge garderoben til, hvor i hjemmet den skal placeres, og hvilken stil du foretrækker. Du behøver nemlig ikke at gå på kompromis med hverken stil eller design for at få en praktisk garderobe med god plads til opbevaring.

Med Schmidts CELEST/CANEO får du eksempelvis et skræddersyet walk-in-closet med fuldt overblik og plads til både ophængning af tøj og opdeling af accessories. Samtidig fremstår garderoben særdeles stilfuld med melaminbelagte fronter og skydedøre i glas.

Få et garderobeskab, der passer til dit hjem

Med et skræddersyet garderobeskab kan du udnytte hjemmets kvadratmeter fuldt ud. I modsætning til almindelige garderober med standardmål, tilpasses en skræddersyet garderobe nemlig rummet ned til mindste detalje. Det betyder, at du kan udnytte pladsen i en stor entre ved hjælp af en stor og rummelig garderobe, hvor overtøj og andre ting kan gemmes væk. Ligeledes kan en skræddersyet garderobe udnytte pladsen i et lille rum, eksempelvis med skråvægge. Her kan du overveje Schmidts ARCOS/LOFT, som er en garderobe særligt tilpasset skråvægge, som har pladsoptimerende skydedøre, der er fuldt integreret og designet for at optimere opbevaringsmulighederne.

Uanset hvilket behov din skræddersyede garderobe skal opfylde, er alfa omega at du vælger en garderobe, der passer til din personlige smag og dit hjem. Hos Schmidt står vi klar til at rådgive dig om skræddersyede garderober, og med vores store udvalg af garderober i forskellige farver, materialer og designs, har du rig mulighed for at finde den perfekte skræddersyede garderobe til dit hjem.

Kig ind i din nærmeste Schmidt butik eller se nærmere her og find inspiration til din garderobe. Vi lover, at du kan få opfyldt dine garderobedrømme hos Schmidt.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top