24. august 2023

SÅDAN INDRETTER DU BEDST ET SMALT BADEVÆRELSE

Når du arbejder med et smalt badeværelse, er det vigtigt at udnytte hver en cm. Her mener vi blandt andet funktionalitet af gulv og vægge, men i ligeså høj grad æstetikken. Hos Schmidt Køkken har vi hjulpet et væld af mennesker med multifunktionelle løsninger til et smalt badeværelse. Med andre ord ved vi, hvad der kan lade sig gøre med lidt god fantasi. Læs mere herunder, og få personlig hjælp til dit lille badeværelse i dag.

Her er 4 gode råd
til dit lille badeværelse

Ønsker du den bedste oplevelse, når du skal på toilet eller i bad? God indretning af et lille badeværelse kan virke som uoverskueligt og næsten umuligt. Udover toilettet skal der både være plads til håndklæder langs væggen, rum til dine personlige sager, plads til bruseniche og gerne en fin håndvask med god opbevaring. Heldigvis er der mange smarte løsninger til indretning af et smalt badeværelse.

Har du spørgsmål til vores produkter? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på e-mail, telefon eller besøge en af vores imødekommende butikker. Med Schmidt Køkken som din hjælper, er du garanteret de bedste løsninger med og godt design.

FÅ MERE PLADS MED

01. VÆGOPHÆNGT TOILET

For at du kan få mest muligt plads på et smalt badeværelse, handler det først og fremmest om de rette badeværelsesmøbler. Her er et væghængt toilet en rigtig god løsning. Du skal nemlig forsøge at holde dit badeværelse så enkelt som muligt. Med et væghængt toilet vil rummet syne større, da gulvet løber ind under toilettet. Løsningen er lidt dyrere. Til gengæld er toilettet mere rengøringsvenligt, fordi bakterier har sværere ved at skjule sig.

GØR DIT BADEVÆRELSE

02. LYST & LUFTIGT

Indretning af et lille badeværelse handler ikke kun om praktiske møbler. Du bør også overveje flotte fliser, interiør og væg i lyse materialer. Sådan kan du snyde øjet til at tro, dit lille badeværelse er større, end det egentlig er. Især små badeværelser uden et vindue har brug for god belysning og et rum i hvide farver. Er du ham eller hende, der elsker lidt kulør? Gør det simpelt med farverige håndklæder, bademåtter eller lignende.

PÅ DET LILLE BADEVÆRELSE

03. UDNYT HØJDEN

Opbevaring er essentiel, men her handler det om at være kreativ. Blandt andet kan du udnytte højden ved at placere smarte hylder over toilettet eller dørkarmen. Derudover er det oplagt at indrette skabe eller skuffer under din håndvask. Over vasken kan du placere et spejlskab med indbygget belysning. Generelt bør du gå efter smalle produkter, der er tiltænkt et lille badeværelse. Så får du den bedste oplevelse.

FÅ FLERE GODE RÅD

OM SMALT BADEVÆRELSE

Hos Schmidt Køkken vægter vi god opbevaring, smukt design og funktionelle løsninger. Hvordan? Med over 80 års erfaring og kompetente konsulenter forstår vi at imødekomme ethvert krav. Derfor finder du masser af god inspiration til badeværelset hos os. Book et gratis møde i dag, så du kan få den personlige indretning i badeværelset, du drømmer om. Vi skræddersyer efter dit hjem, dine behov og din personlige stil. På den måde kan du få et godt badeværelse med plads og æstetik tænkt ind ethvert hjørne.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Man ser flere og flere gøre brug af en glasvæg

Når kvadratmeterne på badeværelset er få, kan det være svært at udleve

Planlægger du at få lavet et helt nyt badeværelse, eller

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top