4. juni 2024

Elegant glasvæg til badeværelse

Man ser flere og flere gøre brug af en glasvæg til badeværelset, og det kan vi godt forstå. Med en badeværelses glasvæg kan du skabe et elegant udtryk på dit badeværelse, som samtidig vil få rummet til at synes større. Hos Schmidt Køkken skræddersyr vi badløsningerne til dig, så du kan få lige de løsninger, du går og drømmer om.

Æstetik og funktionalitet i dit badeværelse

En glasvæg til badeværelset giver dig ikke bare en stilren løsning – der følger også mange gode funktioner med. Fordelene ved at vælge en glasvæg til badeværelset frem for et bruseforhæng eller en brusevæg af plastik eller fliser er blandt andet:

  • Belysningen er meget bedre med en glasvæg
  • Den er let at rengøre
  • En glasvæg fås i alle mål og størrelser

Uanset hvilken stil du er til, er en glasvæg til badeværelset altså en æstetisk smuk løsning, der samtidig er praktisk i mere end én forstand.

Bliv inspireret hos
Schmidt Køkken

Vidste du, at vi hos Schmidt Køkken har en hel sektion kun med inspirerende artikler? Her kan du blandt andet finde inspiration til dit badeværelse – både hvis du skal have opgraderet dit eksisterende badeværelse, men også hvis hvis du planlægger at få lavet helt nyt badeværelse.

I vores inspirations katalog finder du også mange bud på, hvordan en glasvæg til badeværelset kunne se ud. Se fx hvordan vi har inkorporeret en badeværelses glasvæg i vores Arcos Supermat design.

Blandt vores mange bud på, hvordan et smagfuldt badeværelse kan se ud, finder du altså et hav af muligheder for, hvordan en glasvæg til badeværelset kan bruges i indretningen.

Design dit eget badeværelse med badeværelses glasvæg

Vi ønsker kun at hjælpe dig med at få skabt lige præcis det badeværelse, du går og drømmer om. Vi hjælper dig med at se muligheder – derfor har du også mulighed for at designe dit eget badeværelse hos Schmidt Køkken.

På den måde kan du skabe et personligt badeværelse, hvor du altid kan finde ro og harmoni – så kan du komme helt ned i tempo og koble af, lige så ofte du har brug for det.

Skab en dejlig atmosfære med masser naturligt lys og flotte elementer, som du helt selv vælger. Her er en glasvæg til badeværelset en oplagt mulighed for at binde rummet sammen, så du får et indbydende badeværelse for både dig og dine gæster.

Få vejledning til dit badeværelse med glasvæg

En badeværelses glasvæg kan give dit gamle badeværelse nyt liv, og ellers er det også en fantastisk løsning til et helt nyt badeværelse.

Der er ingen, der siger, at et badeværelse kun skal være praktisk. Hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af, at skabe en dejlig atmosfære på badeværelset, når nu du alligevel er ved at lave det om? Det er trods alt et sted, både du og din familie bruger meget tid.

Book et møde med en konsulent, og opdag hvor mange kombinationsmuligheder, vi kan tilbyde – hvad end du er interesseret i eller hvis du bare har spørgsmål til dine muligheder.

Schmidt Køkken hjælper dig på vej mod dit drømmebadeværelse – ligegyldigt hvad du end drømmer om.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top