3. juni 2024

Køkkenreoler

Køkkenreoler er en åben form for opbevaringsløsning til dit køkken, hvor du for eksempel kan opbevare dine madvarer eller dit service. En køkkenreol kan også bruges andre steder i hjemmet. Du kan blandt andet udnytte en køkkenreol i et viktualierum eller i et bryggers.

Det er oplagt at benytte køkkenreoler i forlængelse af eller i forbindelse med ens almene køkkenopbevaring, som stadig vil se smagfuldt ud. En af de mange fordele ved køkkenreoler er, at du kan have dit køkkenudstyr, service, tørvarer eller andet tilgængeligt lige ved hånden, når du skal bruge det. Og du kan hurtigt få et overblik over, hvor køkkenelementerne står.

Få speciallavede køkkenreoler til dit køkken

Med en åben køkkenreol, kan du skabe liv og inspiration i køkkenet med indbydende madvarer. Forestil dig et italiensk tema med gennemsigtige glas fyldt med forskellige slags pasta, tomatsauce i flotte emballager og en sprudlende, grøn basilikumplante. Det er da appetitvækkende. Og samtidig giver reolen opbevaring.

Hos Schmidt Køkken tilbyder vi speciallavede køkkenreoler på mål, som derfor vil passe lige ind i dit køkken. Det gælder også i forhold til stilen på dit køkken, ligegyldigt om det for eksempel er et moderne køkken eller et klassisk køkken. I dag er især åbne køkkener populære, og her vil du også kunne placere en køkkenreol og tilføje madglæde lige for øjnene af dig eller vise dit flotteste stel frem.

Køkkenreoler kan også bruges i viktualierum

Du kan også tænke alternativt med køkkenreoler. De kan nemlig placeres i andre rum end lige køkkenet herunder eksempelvis: Viktualierum.

Viktualierum er nok ikke ligeså hyppigt forekommende i hjemmene som i gamle dage. Et viktualierum kaldes også et spisekammer, for det er her, man som regel har opbevaret madvarerne, før man fandt på at opbevare maden i køleskab og køkkenskabe.

Har du et rum derhjemme, som kunne være relevant til dette formål, så er det måske værd at overveje at forvandle det til et viktualierum. Særligt hvis du ønsker et mere ryddeligt udseende i køkkenet. For i dette rum kan du have:

  • Tørvarer
  • Service
  • Eller forskellige drikkevarer opbevaret

For at udnytte pladsen optimalt i det rum kan du få en køkkenreol, som du kan fylde varerne i. Her får du et hurtigt overblik over dine madvarer og kan holde det ude af køkkenet. Hos Schmidt Køkken laver vi skræddersyede køkkenreoler, hvormed du kan få reolerne tilpasset rummet ned til mindste millimeter og dermed udnytte alle kvadratmeterne.

Der er nogle, som samler viktualierum og bryggers i et rum. Det kan også sagtens lade sig gøre med vores køkkenreoler. Vi kan levere en samlet løsning, hvor der både er plads til madvarer og eksempelvis vaske- og rengøringsmidler, som hører til i bryggerset.

Køkkenreol til bryggers
eller vaskerum

En køkkenreol bliver typisk anvendt til madvarer, men du kan også tænke ud af boksen og blandt andet bruge den til maling, værktøj, rengøringsartikler, ekstra toiletpapir og lignende.

Med denne løsning er det nemt at få overblik over de forskellige artikler, du har i et bryggers. Ved at vælge skræddersyede køkkenreoler hos os, kan du få reolerne i samme materiale og stilart til flere rum, så der er en rød tråd på tværs af rummene.

Vi hjælper dig med at færdiggøre dit køkken

Hos Schmidt Køkken har vi fokus på kvalitetskøkkener, der både er flotte at fremvise og funktionelle i dagligdagsbrug. Derfor er det særligt vigtigt for os, at vi i samarbejde finder den perfekte løsning til dit behov. Vi har flere stilarter af køkkener og køkkenreoler, som du kan vælge imellem. Så der er helt sikkert noget, der falder i din smag. 

Hvis du også er interesseret i at få en fuld pakke med køkken og køkkenreol, er dette også en mulighed. Ønsker du et køkken fra Schmidt Køkken, kommer vi ud til din adresse og måler op – helt kvit og frit. Opmåling er en central del, så vi sikrer, at alle dele passer til dit hjem. Den viser nemlig mulighederne for, hvad der kan lade sig gøre.

Vil du gerne vide mere om gratis opmåling til dit nye køkken, kan du finde din nærmeste Schmidt-butik. Du er også meget velkommen til at kontakte os, så du kan nyde godt af vores gratis og uforpligtende rådgivning.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top