12. juni 2024

Moderne design køkken

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når det angår Schmidts køkkener, bliver ”moderne” sat i spænd med stilfuldt og elegant design, der afspejler rene linjer, nytænkning og modige sammensætninger.

Alle vores moderne køkkendesigns er udformet med finesse, skarpsindighed og lækre detaljer fra top til bund, hvor der hverken er sparet på kvalitet og funktionalitet.

KØKKENTRENDS I 2024

Det moderne køkken anno 2024 byder på en fusion af bæredygtighed, naturlige nuancer og funktionalitet, hvor det praktiske forenes med det smukke. Der er fokus på at kombinere tidløst design med et personligt udtryk for at skabe kontrast og dynamik.

Blandt de største trends er anvendelsen af naturlige materialer såsom lyst træ, elementer af rustfrit stål, smukke toner af naturgrøn og et vedvarende fokus på bæredygtige materialer.

Hvilket moderne køkken drømmer du om?

Med vores brede køkkensortiment tilbyder vi et utal af kombinationsmuligheder, så du kan sammensætte lige netop dét moderne designkøkken, der passer perfekt til dig og dit hjem. Vi har den perfekte køkkenløsning til dig – uanset om du er på udkig efter et moderne køkken med minimalistisk udtryk, afrundede hjørner og fronter i højglans, eller et nordiskpræget køkken med træeffekt og uden håndtag. Hos Schmidt kan du designe dit helt eget køkken – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Få vejledning til dit moderne køkken med Schmidt

Drøm dig væk i et univers af moderne designkøkkener og udforsk de mange køkkenløsninger, der vil passe perfekt ind i dit hjem. Booker du et uforpligtende inspirationsmøde hos din lokale Schmidt-butik, guider vi dig igennem strømmen af moderne køkkendesigns og kombinationsmuligheder.

Vi står klar med mange års erfaring og ekspertise, som kan hjælpe dig et skridt nærmere dit drømmekøkken.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Det giver en helt særlig ro i mave og i

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top