3. juni 2024

Nyt køkken til sommerhuset

Sommerhuset er et sted, hvor nære venner og familie samles, og hvor rammerne er sat til nærvær, ro og hyggelige stunder. Og til sådanne stunder hører god mad samt masser af rum til armbevægelser og forberedelser til. Netop dét kan et lækkert køkken fra Schmidt hjælpe med.

Hvis du er på jagt efter de helt perfekte sommerhusrammer, så er du derfor også på jagt efter et nyt køkken – eller i hvert fald inspiration til at lave om på det, du har – og så er du landet det rigtige sted. Hos Schmidt Køkken kan du nemlig blive inspireret til ny indretning af køkkenet i sommerhuset, samt hvordan bordplads, skuffer og diverse materialer kan gå op i en højere enhed.

Køkkenet er rammen for hyggelige stunder

Når du slår dørene op til sommerhuset, kan du næsten mærke, hvordan den gode stemning og den hyggelige varme breder sig. Det er nemlig her, midt i et familiært og velkendt pusterum, at du og resten af familie kan komme ned i gear, da rammerne nærmest er bygget til roen og freden.

Og det er langt nemmere at finde ro i sommerhuset, når I har et køkken, hvor I alle kan samles om madlavningen, mens der spreder sig en krydret duft af velsmag og hyggen for alvor indtræffer. Men hvis dit køkken derimod er slidt og indrammet af uddaterede materialer, så kan det have den modsatte effekt.

Hos Schmidt Køkken vil vi derfor gerne hjælpe dig til et nyt køkken i sommerhuset – lige fra tankerne omkring bordpladen til inspiration og beslutningen om materialerne. Vores kompetente og dygtige medarbejdere, der hver dag sidder klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål, har nemlig lavet en guide, som kan inspirere til små detaljer eller være startskuddet til at få et helt nyt køkken i sommerhuset. Du kan også få personlig rådgivning af os, så du hurtigere får gjort klart, hvilket køkken, der både komplimenterer charmen i sommerhuset og samtidig opfylder dine og familiens behov. Læs mere herunder.

Klassisk eller moderne sommerhus-køkken?

Uanset hvilke køkken-drømme du går rundt med, så kan du nemt selv realisere nogle af dem. Du kan blandt andet skabe et mere moderne køkkenet ved at rydde op og understreger køkkenets linjer ved for eksempel at markere karme, bordplader og fliser. Omvendt kan du give køkkenet et mere traditionelt eller hjemligt udtryk ved at tilføje og kombinere forskellige møbler og pyntegenstande, så de understreger din helt personlige stil.

Du kan også gå skridtet videre og få implementeret større skræddersyede løsninger i dit køkken, som eksempelvis bordplader, reolsystemer eller diverse indsatser. Her kan du bruge Schmidt Køkken som sparringspartner eller til personlig rådgivning, da vi har årelang erfaring med at finde de bedste løsninger til vores kunder. På den måde kan du få elementer i dit køkken, som gør dig glad mange år fremover, samtidig med du føler, at dit køkken er nyt, helt unikt og og designet præcist til dit sommerhus.

Det moderne
sommerhus-køkken

Ønsker du et moderne køkken som dit nye køkken i sommerhuset? Så kan du både købe et væld af delementer og hele køkkener hos Schmidt Køkken i moderne materialer. Her er alt fra skuffer i rustfrit stål til kompositstensbordplader i flotte nuancer. Vi har et stort moderne udvalg, så du kan være sikker på, at løsningen bliver stilfuld og elegant. Du kan samtidig finde et hav af forskellige kombinationsmuligheder, så du kan sammensætte netop det moderne køkken, du drømmer om til dit sommerhus. Gå på opdagelse i materialer, såsom:

  • Laminat
  • Kompositsten
  • Melaminbelagte fronter

Tag et kig i vores udvalg, og bliv inspireret til et moderne køkken med rene linjer, modige sammensætninger og skarpe detaljer, der sætter prikken over i’et for stilen i dit sommerhus og din indretning.

Det klassiske
sommerhus-køkken

Ligesom et sommerhus aldrig går af mode, så gør det klassiske køkken heller ikke. Med et nyt, klassisk køkken til dit sommerhus får du et funktionelt og charmerende køkken, der spreder hygge og nærvær i sommerhuset. På den måde kan du, med blot et nyt køkken, sætte standarden for, hvor hyggelig og hjertevarm en weekend i dit sommerhus bør være.

Hos Schmidt Køkken kan du derfor finde unikke sammensætninger og kombinationer, der emmer af gennemtænkt stil, fine detaljer, personlige aftryk og høj funktionalitet. På den måde vil du altid kunne sammensætte og designe et klassisk køkken, der giver mening for netop dit sommerhus og din indretning. Gå på opdagelse i materialer, såsom:

  • Eg
  • Glas
  • Stål

Du kan også finde en masse inspiration til, hvordan et klassisk sommerhus-køkken kan se ud – og hvor mange måder det kan se ud på. Hos Schmidt Køkken har vi et veletableret udvalg af skuffer, bordplader, materialer og meget andet, der symboliserer varme, charme, personlighed og sjæl – ligesom et klassisk køkken skal i sommerhuset.

En hyggelig stemning
i et nyt køkken

Hos Schmidt Køkken elsker vi at designe køkkener og realisere drømme for vores kunder. Derfor nyder vi også at give inspiration og komme med indspark til, hvordan du får det meste og bedste ud af dit sommerhus og ikke mindst dit sommerhus-køkken. Derfor kan du klikke ind og læse mere om, hvordan du på en hyggelig måde kan indrette dit sommerhus-køkken.

På den måde kan dit sommerhus udtrykke en helt særlig og personlig stemning – uanset om du befinder dig i stuen, på børneværelset eller i køkkenet. Det giver en røde tråd, uanset om sommerhuset rummer tæt nærvær eller større sociale stunder.

Har du brug for vejledning, eller føler du mere for et eksklusivt inspirationsmøde med personlig rådgivning? Så kan du altid booke en gratis og uforpligtende rådgivning hos Schmidt Køkken.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top