3. juni 2024

Sommerhusets badeværelse

Drømmer du om et nyt badeværelse i sommerhuset? Hvis dit badeværelse i sommerhuset trænger til en overhaling, så er du landet hos de rette.

Hos Schmidt Køkken hjælper vi med at realisere store såvel som små boligdrømme, uanset om det er badeværelset eller køkkenet i dit sommerhus.

Et nyt badeværelse kan være med til at optimere helhedsindtrykket af sommerhuset, og vælger du selv at designe dit eget badeværelse, kan du gøre dine drømme til virkelighed, så det nye badeværelse passer til sommerhusets stil.

Er du i tvivl om, hvilket badeværelse der stilmæssigt passer ind i dit sommerhus? Så lad Schmidt Køkken vejlede og guide dig, så vi sammen kan finde det helt rigtige design til dit nye badeværelse.

Design dit nye badeværelse

Hos Schmidt Køkken giver vi dig masser af inspiration til, hvordan du kan designe og indrette dit nye badeværelse i sommerhuset. Vi tilbyder et hav af muligheder, løsninger og designs, så du kan skræddersy dit nye badeværelse efter din smag, dine behov og ikke mindst stilen i dit sommerhus.

Med vores moderne såvel som klassiske løsninger ønsker vi, at du kan designe dit nye badeværelse, så det opfylder dine ønsker til, hvordan det perfekte badeværelse til sommerhuset skal se ud.

Uanset om badeværelset måler få eller mange kvadratmetre, så er der et utal af muligheder for, hvordan dit nye badeværelse kan se ud. Et nyt badeværelse i sommerhuset bør matche husets stil, og vi hjælper dig gerne i mål med at designe badeværelset lige efter dit hjerte.

Tidløse og moderne badeværelser

Hvad end du drømmer om et moderniseret badeværelse med spændende elementer eller et klassisk badeværelse i tidsløst design, så kan vi hos Schmidt Køkken hjælpe dig i mål. Vi nyder at guide og inspirere vores kunder, så vi sammen kan finde den løsning, der giver mening for dig og dit nye badeværelse i sommerhuset.

Sommerhuset er som oftest et sted, hvor man finder tryghed, ro og ny energi. Derfor er det også vigtigt, at det nye badeværelse matcher denne atmosfære. Vi kan tilpasse vores badeværelsesløsninger præcis efter dine behov.

Uanset om du ønsker et ensfarvet badeværelse, blanke eller matte overflader eller elementer i træ eller andet naturmateriale, så kan vores farver og designs matches til det uendelige, så det nye badeværelset tilpasses sommerhusets stil.

Det personlige badeværelse

Fordelen ved selv at designe dit nye badeværelse er, at du kan skabe et helt unikt og personligt udtryk, der passer til sommerhusets stil. Mangler du inspiration til, hvordan dit næste badeværelse skal se ud, så kan du hos Schmidt Køkken finde masser af løsninger og ideer til, hvordan et badeværelse kan designes og indrettes.

Tøv endelig ikke med at kontakte os eller kig forbi din nærmeste Schmidt Køkken-butik, hvis du har brug for hjælp til at realisere drømmen om et nyt badeværelse.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top