6. juni 2024

Køkkenlåger

Køkkenet er efterhånden blevet samlingssted for danskerne. Det gælder både i hverdagen, og når gæsterne inviteres over til en aften fyldt med god mad og godt selskab. Derfor vælger mange også at designe et unikt køkken, der rummer alle de kvaliteter, de går og drømmer om, og det forstår vi godt.

Der kan imidlertid opstå en række udfordringer, når drømme og virkelighed skal stemme overens. Hos Schmidt kender vi til vigtigheden af det helt perfekte og personlige køkken, og hvor boligdrømmene bliver realiseret. Derfor har vi et stort udvalg af mange forskellige køkkenlåger i høj kvalitet, som vi altid kan tilpasse lige efter din smag. Gå på jagt i vores store udvalg af køkkenlåger, og find den serie, der passer til dine drømme.

Du kan også altid booke et møde eller besøge en af vores butikker for uforpligtende rådgivning og professionel service. Sammen finder vi den ideelle løsning til dig og dit hjem.

Giv dit køkken nyt liv

Er det på tide med en lille opdatering af dit gamle køkken, eller drømmer du om en større udskiftning og skabe et helt nyt køkken? Køkkenlågerne understreger stilen i køkkenet og kan have stor betydning for indretningen. Ønsker du at designe et helt nyt køkken med passende køkkenlåger efter din smag, står vi klar til at hjælpe dig med at realisere dine køkkendrømme, uanset hvor omfattende projektet er.

Hos os har du altid mulighed for at vælge skræddersyede løsninger til hele køkkenet – her i blandt køkkenlågerne – så du kan få et nyt køkken, der matcher dine krav til både indretning og funktionalitet.

Moderne eller klassiske køkkenlåger – vi har
det hele

Dine præferencer til design og stil kan stikke i mange forskellige retninger. Det kan være den skandinaviske køkkenstil, der for dig er det ideelle køkken, eller måske du gerne vil indrette med flotte farver og skæve vinkler. Lige meget om du er til det ene eller det andet, har vi noget for dig.

Vi tilbyder køkkenlåger i mange forskellige design og farver. Vores klassiske køkkenserier rummer på én og samme gang et tidløst design og smarte løsninger, der optimerer dit køkken. Det betyder køkkenlåger med fine listedetaljer, unikke greb og træudskæringer samt mange andre kvaliteter, som vi kender det fra klassiske køkkenløsninger.

Vores moderne køkkenlåger er for dig, der er vild med rene linjer, legende udtryk og unikke farvekombinationer. Her finder du glatte overflader og mange grebsfrie køkkenlåger, der passer perfekt ind i enhver bolig. Du finder selvfølgelig også køkkenlåger med greb blandt vores moderne køkkenserier, så du ikke skal gå på kompromis med dine nye køkkenlåger.

køkkenlåger I mange farver

I dag er det ikke kun de hvide og sorte køkkener, som danskerne vælger hjem til den moderne bolig. Generelt har farvede køkkenlåger fået sin storhedstid igen og specielt de matte. Det betyder et væld af flotte nuancer på både moderne og klassisk udformede låger, som kan friske dit køkken op. Vi tilbyder ikke kun køkkenlåger i den samme farve. Faktisk tilbyder vi hele 214.000 mulige farvekombinationer med to eller flere forskellige farver på dine køkkenlåger. Dermed har du utallige muligheder for at skabe et personligt udtryk i dit køkken med nye låger.

Med vores Colormix kan du frit vælge mellem forskellige farver, materialer og detaljer på hver enkelt køkkenlåge. Matte og råt, farverigt og trendy eller skandinavisk og stilrent? Med nye køkkenlåger kan du nemt skabe et helt unikt køkkendesign i dine favoritfarver, som vil give dig et køkken, du aldrig bliver træt af og som helt sikkert ikke ligner naboens.

Hvilke køkkenlåger er
de rette for dig?

Når du skal vælge nye køkkenlåger, kan du med fordel gøre dig et par overvejelser, inden du bestemmer dig for en variant. Det første og naturlige er selvfølgelig at finde ud af, hvilken indretningsstil du ønsker i køkkenet, hvilket inkluderer både form, farve og materiale. Skal det for eksempel være et minimalistisk og lyst køkken eller foretrækker du masser af massivt træ og naturinspirerede elementer?

Du kan desuden overveje, hvordan du bruger dit køkken i hverdagen. Det kan blandt andet være, at du gerne vil holde mængden af ridser og fedtede fingre minimalt. Nogle køkkener og køkkenlåger kræver som regel mere rengøring og vedligeholdelse end andre. Hos os finder du køkkenlåger i mange varianter, og alle er af holdbar kvalitet, så de kan modstå hverdagens strabadser uden, at det går ud over designet. Er du i tvivl om, hvad passer bedst til dine behov? Vi hjælper dig altid gerne med god rådgivning og hjælp til dit valg af ny køkkenlåge.

Vi værdsætter godt håndværk

Hos Schmidt er vores vigtigste opgave at skabe de bedste rammer for et hjem med plads til hele familien. Vi hjælper dig med at skabe et frirum, hvor der er plads til udfoldelse, både for dig selv og sammen med andre. Derfor har vi gjort en dyd ud af at skabe en række forskellige køkkenlåger, der kan passe til alle former for boliger og stil. Vi producerer samtidig alle køkkener specielt til dig, og det giver dig en unik mulighed for at få nye køkkenlåger efter mål, helt som du vil – helt ned til millimeteren.

Det er ikke kun designet, der er vigtigt for os. Vi sætter også detaljen og den høje kvalitet i højsædet, uanset hvilke køkkenlåger du vælger. Med mere end 80 års erfaring inden for køkkener har vi skabt nogle køkkenløsninger af kraftfulde materialer, robuste bordplader og meget mere for at opretholde den helt rigtige kvalitet, så du kan få maksimal glæde af dit køkken år efter år. Og du får det hele til den helt rette pris, så du får mest muligt for dine penge.

Vælg nye køkkenlåger
med god samvittighed

Når du vælger dine nye køkkenlåger fra os, kan du samtidig passe lidt ekstra godt på miljøet. Som Europas største køkkenkæde føler vi et stort ansvar overfor vores miljø og fælles fremtid. Det betyder, at du kan købe dine køkkenlåger hos os med god samvittighed. Du får nemlig ikke kun kvalitet, men også en bæredygtig og holdbar løsning.

Alle vores produkter, hvad end det er garderobeskabe eller køkkenlåger, er certificerede på forskellig vis. Vi har blandt andet opnået den franske NF-certificering som den første køkkenkæde nogensinde. Desuden har vi siden 2010 haft PEFC-certificering, og så er alle de materialer, vi anvender til produktion, 100% genanvendelige materialer.

Du får altså mulighed for at lave mad med god samvittighed hver eneste dag, uden at gå på kompromis med kvalitet, design eller detaljen. Vores køkkenunivers rummer en løsning for alle og enhver, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde frem til den bedste løsning med nye køkkenlåger hjem til dig.

Lad dig inspirere og se de nyeste trends i køkkenet

Har du svært ved at finde ud af, hvilke køkkenlåger du helt præcist går og leder efter? Så tag et kig på vores inspirationsideer til dit hjem, hvor vi giver dig de nyeste trends, unikke køkkensammensætninger og gode råd til at skabe de helt rigtige rammer. Vi kan altid skræddersy dine nye køkkenlåger, præcis som du ønsker, de skal være – for hos os er dine ønsker og drømme det vigtigste.

Så find de perfekte bæredygtige køkkenskabe hos os, og få et unikt look til dit køkken og dit hjem.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top