4. juni 2024

Stilede og unikke køkkenskabe fra Schmidt

Skal du have et nyt køkken lavet helt fra bunden, eller trænger dit nuværende køkken til at få nyt liv? Så kan du investere i nye lækre køkkenskabe fra Schmidt. Her på siden finder du et bredt udvalg af køkkenskabe i alle mål, materialer og design, så du kan indrette dit køkken, lige som du vil.

Der er ingen tvivl om, at køkkenet er et af hjemmets vigtigste rum. Det er her du laver mad, spise, hygger og inviterer gæster ind. Derfor skal dit nye køkken både være funktionelt og se godt ud. Hvad enten du ønsker at gøre det selv eller gerne vil have vores hjælp til din køkkenindretning, så er én ting sikkert: Hos Schmidt kan du finde et stort udvalg af flotte, unikke og funktionelle køkkenskabe og fuldt udstyrede køkkener.

Hvordan skal dine køkkenskabe se ud?

Det er vigtigt at overveje nøje, hvordan dine nye køkkenskabe skal se ud – både i forhold til dit nuværende køkken og i forhold til stilen i resten af dit hus. Skal køkkenet være minimalistisk, nordisk eller klassisk? Så skal særligt lågerne og også gerne skabene indvendigt passe til denne stil. Derfor er det helt essentielt, at du bruger tid på at overveje materialer og design på køkkenskabet. Du kan sammensætte vores køkkenskabe på utallige måder, hvilket giver dig rig mulighed for at skabe lige netop den løsning, der dækker dine behov i hverdagen.

Vi har køkkenskabe i mange forskellige stile, hvilket betyder, at du altid vil kunne finde et design, der passer til lige netop dit hjem. Vores primære stil er en kombination af klassisk og moderne køkkener med et personligt tvist. Vi elsker blandt andet at kombinere massivt træ med flotte farver. Men du kan selvfølgelig få lige det look, du gerne vil, ved at sammensætte forskellige materialer, greb, farver og design.

Skræddersy køkkenskabene
til dine mål

Når du har valgt, hvordan dine køkkenskabe skal se ud, er det relevant at finde ud af, hvilke mål de skal have. Når du skal finde ud af, hvilke mål dine nye køkkenskabe skal have, er det væsentligt, at du ved præcis, hvad målene er, idet hver enkelt millimeter tæller i det fulde køkken.

Vi har skabt et system, der er med til at tilpasse både bredde, højde og dybde på dine køkkenskabe. Vi kalder det 3D FIT, og det er med til at skabe et køkken, hvor du kan udnytte alt pladsen optimalt. Vi skræddersyr målene, så det passer lige præcis til dit hjem. På den måde kan du bestemme hver en millimeter fra gulv til loft og væg til væg.

Vores standardmål til køkkenskabe er desuden højere end det normale. På den måde får du mere opbevaringsplads, og du kan tilføje flere skuffer, alt imens det er symmetrisk balanceret og ergonomisk. Det gælder også vores nye standardmål til køkkenskabenes dybde. Den er nu på 62,5 cm, hvilket igen betyder, at du får meget mere opbevaringsplads end de normale standarder.

Få inspiration til dine
nye køkkenskabe

Hvis du mangler inspiration til dine nye køkkenskabe og skabslåger, har vi altid et stort udvalg i mange forskellige materialer og farver. Vi vægter kvaliteten højt, og derfor vil du altid få køkkenskabe i særdeles høj kvalitet, der kan holde mange år frem i tiden. Og når vi siger, at vi har skabe i mange forskellige farver og materialer, så mener vi det. Du kan fuldstændig selv skræddersy dine køkkenskabe med lige akkurat de farver og materialer, du ønsker.

Vi har hele 24 forskellige indvendige farver, du kan vælge imellem. Du kan eksempelvis vælge træfarven cognac til selve skabet og en hvid skabslåge, eller du kan vælge nuancer, som passer mere naturligt sammen. Valget er fuldstændig dit. Vi skræddersyer dine køkkenskabe – både i forhold til design og mål. På den måde er du sikker på, at du får et køkken, der passer til din personlige stil. Mangler du idéer til, hvordan dit køkken skal se ud, kan du finde mere inspiration her.

Find også klare køkkenløsninger

Hvis du mangler inspiration til det færdige moderne køkken, kan du også tjekke vores fulde køkkener ud. Tjek blandt andet vores køkken Arcos & Arcos Supermat ud, der er produceret med matte sorte overflader kombineret med unikt flerfarvet træ, som ses i både køkkenskabe- og låger. Det skaber et unikt nordisk look, der sammensætter det rustikke med det minimalistiske. Køkkenet kan vælges i flere forskellige farver, og det samme gælder de unikke køkkenskabe.

Når du har fået inspiration til det fulde køkken og det samlede look, er det også nemmere at finde de helt rigtige køkkenskabe hertil. Overvej derfor, hvordan dit nye køkken skal se ud i sin helhed.

Sammensæt dit drømmekøkken med
de rette typer af køkkenskabe

Et køkkenskab er mere end blot værdifuld opbevaringsplads. Det spiller en vigtig rolle i, hvordan dit køkken er indrettet, og hvilken stil det afspejler. Derfor handler det om at tage højde for både praktiske og smagsmæssige behov. Vores udvalg af køkkenskabe inkluderer flere særskilte typer, som du kan sammensætte til netop det køkken, du drømmer om og skabe et perfekt sammenspil mellem de forskellige køkkenelementer. Hos os kan du vælge både:

  • Indbygningsskabe
  • Hjørneskabe
  • Højskabe
  • Overskabe
  • Topskabe
  • Underskabe

Skal køkkenet hænge fuldstændigt sammen som én komplet enhed, er det vigtigt at tage højde for enhver detalje. Her kan du især overveje at skjule køleskabet og opvaskemaskinen bag køkkenskabet, så du får den ønskede stil over hele linjen. Med et indbygningsskab kan du eksempelvis integrere en indbygningsovn, lille vinkøleskab eller espressomaskine i en passende højde og dermed forene design med funktion.

Udnyt pladsen med top- og overskabe

Et funktionelt køkken, som du kan få maksimal glæde af, er et, som udnytter pladsen optimalt. Sandsynligheden er, at du heller ikke unødvendigt vil begrænse mængden af opbevaringsplads. Derfor er top- eller overskabe en god mulighed for at få ekstra opbevaringsplads i køkkenet, uden det fylder mere end nødvendigt.

Vi anbefaler overskabe, hvis så meget opbevaringsplads som muligt er vigtigst for dig, mens topskabe giver dig lidt ekstra opbevaringsplads samtidig med at det fylder en del mindre og dermed giver mere luft i køkkenet. Du kan desuden kombinere topskabe med højskabe, der giver dig opbevaring fra gulvet til loftet. Topskabe og overskabe giver dig også mulighed for at installere indbygningsspots, som kan skabe både hygge og praktisk belysning, når du er i gang i køkkenet.

Funktionelle køkkenskabe af miljøvenlige materialer

Vi har taget mange velovervejede valg i forbindelse med vores køkkenskabe – både i forhold til materialer, funktionalitet og design. Alle vores køkkenskabe bliver lavet i genanvendelige materialer, så vi er med til at skåne miljøet. Derfor kan du også være sikker på, at alt er, som det skal være i forhold til bæredygtighed.

Funktionaliteten ses i designet, hvor du blandt andet kan få et køkkenskab, som du kan trække ud, så du kan komme ind til hylder, skuffer og skabe fra flere forskellige sider. Det skaber maksimal udnyttelse af køkkenskabene og overblik og gør det lettere at arbejde i køkkenet. Vi vægter altid kvaliteten højt, og vi kan skabe unik dansk design, som du ikke finder andre steder.

Få professionel
vejledning og hjælp

Vi har næsten 70 års erfaring inden for rådgivning, produktion og montering. Hos Schmidt kan du få et tilbud på skræddersyede skabslåger, der passer til dit hjem. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende rådgivning, hvor vi kan se nærmere på forskellige indretningsmuligheder for dig og dit nye køkken. Vi giver desuden fuld garanti og bruger kun miljøvenlige materialer af højeste kvalitet.

Så find de perfekte bæredygtige køkkenskabe hos os, og få et unikt look til dit køkken og dit hjem.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top