23. august 2023

Moderne gulv til loft reol

Hvis du har brug for mere plads til opbevaring i hjemmet men ønsker en mere integreret løsning, så kan vi anbefale en gulv til loft reol. Ligegyldigt hvor du mangler plads, så kan Schmidt Køkken levere en gulv til loft reol, der passer præcis til dine ønsker. 

Har du brug for en masse låger, hylder eller måske en blanding, så kan vi hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning. Med en gulv til loft reol får du en stilet reol, som samtidig giver dig det praktiske aspekt i en reol. Den kommer til at virke som en integreret del af væggen. 

Du får den bedste kvalitet i vores produkter, hvilket vi altid har nøje fokus på. Det kommer blandt andet til udtryk i vores indvendige detaljer på vores skabssider. Det betyder for eksempel, at du i din gulv til loft reol ikke finder unødvendige huller, men derimod flotte, glatte flader. Vi har fokus på kvalitet fra inderst til yderst. 

ÆSTETIKKEN VED EN

GULV TIL LOFT REOL

Det kan godt virke som en udelukkende praktisk foranstaltning med en gulv til loft reol i hjemmet, som ydermere måske skal fylde meget af en væg. Du skal ikke være bange. En gulv til loft reol vil give dig en masse udtryksmuligheder i rummet.
Det er en praktisk løsning, som kan blive et æstetisk mesterværk, hvis du får den indrettet succesfuldt på din egen måde. 

Uanset, hvor du gerne vil have din gulv til loft reol placeret i hjemmet, så kan Schmidt skræddersy den. Vi står ligeledes for opmåling ude hos dig, hvor vi tager en snak om ønsker og dernæst muligheder for, hvad der er den optimale løsning, så vi kan få opfyldt dine ønsker til en gulv til loft reol. 

MODERNE MED

GULV TIL LOFT REOL

Er du blevet interesseret i en gulv til loft reol løsning, så hop med på trenden sammen med Schmidt Køkken. Vi vil meget gerne hjælpe dig med designet, tilblivelsen og opsætning. Har du brug for lidt inspiration, kan du tjekke vores living e-katalog ud, der finder du blandt andet forskellige løsninger på vores reoler. 

Har du spørgsmål til vores gulv til loft reol løsninger, så er vi selvfølgelig også klar til at svare på dem. Du kan både booke et telefonmøde eller du kan booke et møde med en af vores kompetente konsulenter i butikken.

Mere inspiration

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det giver en helt særlig ro i mave og i

Køkkenet er efterhånden blevet samlingssted for danskerne. Det gælder både

Står du overfor en udskiftning eller fornyelse af jeres nuværende

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top