4. juni 2024

Reolsystemer til stuen

Er du på udkig efter et nyt reolsystem til stuen? Schmidt Køkken vil meget gerne hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Vi har lavet mange forskellige reolsystemer gennem tiden, og med vores erfaring kan du få den, der passer til dit behov.

Reolsystemer til stuen er en god måde at få etableret en masse opbevaringsplads på. Det bliver samtidig en inkorporeret del af stuen, fordi den bliver en del af væggen. Reolsystemer til stuen kan derfor både være praktisk orienteret, men samtidig æstetisk at kigge på.

Reolsystemer til stuen er faktisk en funktionel løsning, der med skabe, hylder eller skuffer giver dig den fornødne plads i stuen. Ligeledes er reolsystemer en måde, at dekorere stuen på, fordi den giver nogle muligheder for farver blandt andet fra bøger, nips og blomster.

Du er sikret den gode kvalitet i vores produkter. Vi tilbyder 10 års garanti på elementer, som vi har testet godt igennem, inden vi har sat dem i produktion. Vi er meget omhyggelige med håndværket. Det er også gældende for vores reolsystemer til stuen.

Skræddersyet reolsystemer til stuen

Har du en væg i stuen, hvor du tænker et reolsystem vil passe godt ind, men måske er der en problematik med en skæv væg, en dør eller en anden forhindring, så kan vi sagtens klare den udfordring. Vi kan trække på vores erfaring med reolsystemer til stuen og dermed give skræddersyet løsninger, som du bliver glad for.

Du får her et overblik over nogle udvalgte løsninger med reolsystemer, hvor du kan se, at der er utallige metoder til, hvordan du kan løse problematikken med døren, vinduet eller trappen. Alt kan lade sig gøre på den ene eller anden måde.

Du skal ikke selv stå for opmåling af reolsystemer til stuen. Det står vi helt og aldeles for, og tilbyder denne service gratis. Vi kommer ud til dig, tager en snak om dine ønsker, hvorefter vi tager nogle mål. Derefter taler vi om, hvordan vi gør det bedst muligt, således du får de reolsystemer, der indfrier dine ønsker og behov.

De mange indretningsmuligheder

Et reolsystem i stuen er en ideel måde at få en masse muligheder for indretning. Der er samtidig mulighed for at ændre i udtrykket ved at flytte rundt på nogle få ting.

Schmidt Køkken kan sammensætte reolsystemer til stuen på mange forskellige måder. Du kan selv designe, hvordan hylder og skabe skal sidde, hvilke materialer der skal bruges, hvilke farver, og om de skal være gennemgående i skabene. Du har frie tøjler til, hvordan dit reolsystem til stuen skal udformes.

Lad dig blive inspireret i vores living e-katalog, hvor du kan se vores reolsystemer i fuld kontekst, hvilket kan give dig gode nytænkende ideer til, hvordan dine farvekombinationer skal se ud i dit reolsystem.

Kontakt Schmidt Køkken

Vi har som sagt mange års erfaring, så vi kan svare på det meste både telefonisk eller fysisk. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre i processen, hvis du overvejer at få et reolsystem til stuen.

Du kan både booke et video/telefonmøde, hvor vi kan få afdækket nogle af spørgsmålene, men vil du gerne komme ind i butikken, så er det selvfølgelig også en mulighed.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top