4. juni 2024

Køkkenskuffer

Står du overfor en udskiftning eller fornyelse af jeres nuværende køkken, men er i tvivl med hensyn til indretning af køkkenskuffer i det nye køkken? Her på siden finder du alt nødvendigt information. Det vil give dig de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige design og materialer til dine køkkenskuffer.

Køkkenet er i dag oftest samlingspunkt for hele familien. Det bliver brugt til meget andet end det egentlige formål, at lave mad. Hos Schmidt Køkken sørger vi selvfølgelig for det ydre design, men prioriterer i lige så høj grad det indre design, så du ikke skal gå på kompromis med hverken stil, design eller funktionalitet.

Tænk bare over hvor mange gange du skal bruge en bestemt ting, fra én af dine køkkenskuffer? Du finder inspiration om vores køkkenskuffer i vores e-katalog længere nede på siden. Ellers står Schmidt Køkken klar til at svare på alle de spørgsmål du måtte have.

Køkkenskuffer efter dine ønsker og behov

Hvorvidt dine køkkendrømme er klassiske, moderne, store eller små, vil vi hos Schmidt Køkken skræddersy dine køkkenskuffer præcis, som du ønsker det. Vi ser muligheder før begrænsninger, hvilket vil give dig det perfekte match mellem design og funktionalitet i sidste ende.

Et personligt køkken fra Schmidt Køkken vil give dig den glæde, at du er med på rejsen fra idé til færdigt køkken. Vi kan blandt andet tilbyde ekstra dybe køkkenskuffer og skabe. Schmidt Køkken har udvidet skabsdybden, hvilket giver 12 cm mere dybde i vores køkkenskuffer.

Vi har også udvidet højden på vores underskabe. Det betyder, at der er plads til en ekstra udtræksskuffe, som kan sættes sammen med alle vores udtrækselementer. Det giver et utal af opbevaringsmuligheder i dine køkkenskuffer, samtidigt går det praktiske og æstetiske hånd i hånd.

Kvalitet fra
yderst til inderst

Hos Schmidt Køkken giver vi dig muligheden for, at tilpasse alle elementer i dit køkken, så de opfylder dine ønsker og behov. Vores nye køkkenskuffer tilpasses efter mål, og du kan kombinere med forskellige farver og materialevalg. Mulighederne er mange, når det kommer til dine køkkenskuffer.

Uanset hvordan dit køkken kommer til at se ud, vil dine køkkenskuffer være fyldt med kvalitet og moderne detaljer fra yderst til inderst. Skufferne fra Schmidt Køkken vil som standard være udstyret med mange lækre detaljer som f.eks.

  • Sider i glas
  • Gummimåtter
  • Fuldt udtræk
  • Belastning op til 65 kg.

funktionelt design

Som standard får du også vores køkkenskuffer med softluk teknologi. Softmotion kalder vi det. Det kræver kun et blidt skub med fingrene og du undgår dermed at smække køkkenskuffen i med et smæld.

Ønsker du ekstra tilbehør i dine køkkenskuffer, har vi en række forskellige muligheder, som kan personliggøre køkkenet endnu mere. Affaldsspande med fodpedal, tallerkenholdere til nemmere opbevaring, aftagelige udtrækskurve som kan tages med rundt, modulindsatser, samt justerbare skuffeindsatser er blandt de elementer, der kan tilkøbes som ekstra tilbehør.

Vi står klar med
råd og vejledning

Det er en værdi, at du selv kan sammensætte dit køkken, men også noget af en opgave. Hvor mange køkkenskuffer kontra skabe? Hvilke farver? Mørkt eller lyst træ?

Hos Schmidt Køkken står vi klar med råd og vejledning på dine spørgsmål. Indtil da kan du finde inspiration i vores online katalog eller kontakte os.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top