6. juni 2024

Bestikindsats og skuffeindsats

Det giver en helt særlig ro i mave og i sind, når køkkenet er ryddeligt og organiseret, så du ikke spilder tid på at lede efter din yndlingskniv eller saksen. Bevares, rodeskuffen skal altid rode – ellers kan man ikke finde noget, men med en bestikindsats eller varierende skuffeindsatser er du sikker på, at der altid er struktur i de resterende skuffer i dit køkken.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi hos Schmidt nyder at kæle for detaljerne, så dit køkken rummer alt, du måtte mangle og have brug for. Derfor vil du også hurtigt finde ud af, at vi designer de løsninger, som virker – og som du ikke vidste, at du manglede.

Er du nysgerrig på vores forskellige løsninger, kan du altid kigge ind forbi din nærmeste Schmidt butik for at hente inspiration og blive klogere på vores udvalg af skuffeindsatser og bestikindsatser.

Funktionalitet på
et nyt niveau

Et funktionelt køkken handler ikke kun om, at hylderne er strategisk placeret eller at bordplanen er let at vedligeholde. Funktionalitet kommer bestemt også til udtryk gennem overblik og orden i køkkenskufferne.

En køkkenskuffe, der roder, er både grundlag for irritation, men står bestemt også i vejen for optimeringen af arbejdstiden i køkkenet. Dette er blandt andet en af grundene til, at vi hos Schmidt elsker genialiteter, når vi designer drømmekøkkener – og en bestikindsats er i særdeleshed en genistreg.

Skuffeindsatser og bestikindsatser med lækre detaljer

Du kan regne med, at alle designs og køkkener er udviklet og kreeret med omtanke og omhyggelighed. Hos Schmidt sætter vi en ære i at designe funktionelle køkkener – herunder de ultimative løsninger for skuffeindsatser og bestikindsatser.

Skufferne er som standard altid udstyret med lækre detaljer, så dit køkken designes med omtanke for omtanke for funktionalitet og ikke mindst for udseende, fronter og finish. Hos Schmidt fremstiller vi som standard vores skuffesider i glas, så du har det fulde overblik fra alle sider. De kvalitetssikrede skuffer tilbyder blandt andet:

  • Ekstra høj ryg
  • Mulighed for tung belastning
  • Softluk

Med et optimalt design af skufferne fra Schmidt, bliver alle dine køkkenredskaber pludselig tilgængelige på en overskuelig måde, så du får overblik over, hvad dit køkken faktisk rummer.

Praktiske løsninger
til dine skuffer

Hvis du ikke før har ejet en bestikindsats, så er det vist på rette tid. Den optimale skuffeindretning opnår du netop med en bestikindsats, der giver dig den ultimative mulighed for at holde orden og struktur i dine køkkenredskaber.

En bestikindsats giver dig overblik og overskuelighed over indretningen og strukturen i dine køkkenskuffer. Hvis du går og drømmer om mere køkken-karakter og orden i dine køkkenredskaber, så er en bestikindsats det optimale valg for dig.

Indretter du dine skuffeindsatser med en bestikindsats, får du muligheden for at holde styr på alt fra gafler og knive, skrællere og høvle og ikke mindst større grydeskeer og paletter.

Bestikindsats for
minimal indsats

Det kan hurtigt tage tid at lede efter det helt rette køkkenredskab, hvis skufferne ikke er inddelt eller organiseret – det kan derfor nemt gå hen at blive en større indsats, hvis du har hænderne fulde.

Med en slidstærk bestikindsats kan du inddele og opdele blandt andet store og små køkkenredskaber, så du får system i dine køkkenskuffer. Det optimerer ikke alene oprydningen i dit køkken, men det optimerer også indsatsen – du sparer derved tid på at lede efter dine køkkenredskaber, hvis blot de er inddelt i bestikindsatsen.

Bestikindsatsen giver dig det optimale, overskuelige look i dine køkkenskuffer, så du er sikret nem og hurtig adgang til dine yndlings køkkenredskaber. Vores bestikindsatser er udstyret med forskellige rumdelere, så du let og overskueligt kan inddele dine køkkenredskaber alt afhængig af bredde, længde og fylde.

Hvis du er
det mindste i tvivl

Hvis du er på jagt efter en innovativ, kreativ og inspirerende køkkenforhandler, der kan sætte gang i tankestrømmen og idegenereringen af optimale løsninger mod din køkkendrøm, så er vi hos Schmidt altid klar til at give dig gode råd med på vejen af vores årelange erfaring.

Vi får – i samråd med dig – dine køkkendrømme til at gå i opfyldelse, så du med god samvittighed og ro i maven kan læne dig tilbage og se, hvordan dine drømme kommer til virkelighed. Vi skræddersyer køkkenet efter dit hjem, dine mål og ikke mindst dine ønsker og din personlige stil. 

Vores erfaringen indenfor køkkener, løsninger og designs gør, at vi på kompetent vis kan rådgive og guide dig i den retning, der er det rigtige for dit hjem. Vi tilpasser løsningerne netop efter dit hjem, så både ønsker, behov og funktionalitet går op i en højere enhed. Se mere om ideer til køkken og inspiration her.

Mere inspiration

Flex – Black Flex giver dig varmt, koldt og kogende

Skal du have nyt køkken, eller vil du male det

Det klassiske køkken går aldrig af mode – og med

Ordet ”moderne” indikerer nutidige trends adopteret af flertallet. Og når

TILMELDING
SCHMIDT NYHEDSBREV
TILMELD DIG

SCHMIDT'S INSPIRATIONSUNIVERS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der bliver opdateret med kampagner, nyheder, inspiration og gode råd. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Scroll to Top