Velkommen til

Schmidt Køkken & bad Aalborg

Åbningstider

Åbningstider:

Mandag08.00 – 16.00
Tirsdag08.00 – 16.00
Onsdag08.00 – 16.00
Torsdag08.00 – 16.00
Fredag08.00 – 16.00
Lørdag10.00 – 13.00
Vi holder sommerferie lukket i uge 29-30-31.

Adresse

Gugvej 124
9210 Aalborg SØ
Danmark
Telefon: 98 10 17 97
Email: salg@schmidt-aalborg.dk

Sådan finder du os

Bliv kontaktet
 

SE VORES KØKKENER
Kristian Torp
Indehaver­

Direkte: 98 10 17 97
Karina Sletten Christensen
Indehaver­

Direkte: 98 10 17 97
Karin Sørensen
Indretnings­konsulent

Direkte: 98 10 17 97
Anni Uggerholm
Indretnings­konsulent

Direkte: 98 10 17 97
Annesofie Zeth
Indretnings­konsulent

Direkte: 98 10 97 97

Køkken, bad & Interiør – vi hjælper med din boligdrøm

Søger du nyt køkken og bad i Aalborg? Så finder du et fantastisk udvalg her hos os. I vores interiørbutik har du mulighed for at gå på opdagelse i et væld af udstillingsmodeller inden for køkken-, bad- og garderobeløsninger. Kom forbi vores køkkenfirma i Aalborg, og lad dig inspirere.


Udforsk vores skræddersyede køkkener

Hos Schmidt Køkken i Aalborg står Anni, Karin, Karina og Kristian klar til at hjælpe dig med at få dine køkkendrømme til at gå i opfyldelse. Her giver vi dig rig mulighed for at sammensætte forskellige køkkenelementer, så du kan få lige netop den køkkenløsning, du drømmer om – nemlig en løsning, der dækker alle dine behov.

Vores køkkenfirma i Aalborg byder på moderne såvel som klassiske køkkener. Vi tilbyder køkkener med rene linjer og stilrene detaljer – i netop de mål, som du har brug for. Kom forbi vores køkkenfirma i Aalborg og få et overblik over de mange forskellige kombinationsmuligheder, vi tilbyder inden for farver, træsorter og greb.


 

Du finder vores butik på Gugvej få minutter fra Aalborg centrum – med en smuk udsigt over Lergraven. Kommer du ad motorvejen, så kør af ved Th. Sauersvej mod centrum og drej til venstre ad Gugvej.


Stilrent interiør til dit bad

Er det derimod dit badeværelse, der trænger til nyt liv? Hos os kan du også finde inspiration til et nyt badeværelse, hvad end du ønsker en moderne stil med nordiske toner og spafornemmelse, eller et bad med dybe farver og bløde former.

Dit badeværelse skal passe til dig og din families ritualer – og det skal gerne være hyggeligt og afslappende at opholde sig der. Du kan hente inspiration til dit badeværelse i vores interiørbutik i Aalborg.


Vi hjælper dig med dit nye køkken eller bad

Du er altid velkomment til at komme forbi til en uforpligtende snak i vores butik i Aalborg, når der er behov for nyt køkken, badeværelse eller interiør. Her er det kun dig og din fantasi, der sætter grænser.
Vores erfarne konsulenter står klar til at rådgive dig gennem hele processen, så vi sammen kan finde frem til en løsning, der opfylder alle dine ønsker til dit nye køkken eller bad.

Schmidt køkken – dit køkkenfirma i Aalborg!