Velkommen til

SCHMIDT Aalborg

Find Schmidt Aalborg pin
Gugvej 124
9210 Aalborg SØ, Danmark
Åbningstider
Mandag 09.00 – 18.00
Tirsdag 09.00 – 16.00
Onsdag 09.00 – 16.00
Torsdag 09.00 – 16.00
Fredag 09.00 – 16.00

Åbningstider i sommerperioden:
Lukket uge 29 – 30 – 31

KRISTIAN TORP
Indehaver
HENRIK DREIØE
Afdelingschef & indretnings­konsulent
KARIN SØRENSEN
Indretnings­konsulent
SCHMIDT AALBORG

VI HJÆLPER MED
DIN BOLIG DRØM

Hos Schmidt Køkken i Aalborg skaber vi de bedste betingelser for dig, der ønsker at skræddersy et personligt køkken, bad, soveværelse eller andet interiør til dit hjem – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet og personlig stil. Vi producerer køkkener, bad, garderober og andre indretningsløsninger på mål – uden at det koster dig ekstra.

I vores interiørbutik har du muligheden for at gå på opdagelse i et væld af udstillingsmodeller udført i flot design og med god funktionalitet. 

Karin, Henrik og Kristian står klar til at hjælpe dig med at få dine køkkendrømme til at gå i opfyldelse.Her giver vi dig rig mulighed for at sammensætte forskellige køkkenelementer, så du kan få lige netop den køkkenløsning, du drømmer om – nemlig en løsning, der dækker alle dine behov, og som du får glæde af i mange år frem.

Uanset i hvilken retning, du kommer fra, er det nemt for dig at finde vejen hen til Schmidt Køkken i Aalborg. Du finder vores butik på Gugvej 124 blot få minutter fra Aalborg centrum – med en smuk udsigt ud over Lergraven. Kommer du ad motorvejen, så kør af ved Th. Sauers Vej mod centrum, og drej til venstre ad Gugvej.

Du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak eller lade dig inspirere af vores udstilling i vores butik i Aalborg. Det er ligegyldigt om, der er et aktuelt behov for nyt køkken, badeværelse eller interiør eller blot er nysgerrig på at opleve nogle af vores forskellige løsninger.

Google anmeldelser
3.4

SKAB RAMMERNE
FOR DIT HJEM

SÅ DER ER PLADS TIL HELE FAMILIEN
BLIV INSPIRERET

KUNDECASES

Vi ved at reallife, autensitet og hudløs ærlighed er vejen frem. 

Derfor har vi spurgt nogle af vores tidligere kunder, om vi må vise deres flotte køkken, bad og- eller boligløsninger frem, som de har fået designet hos Schmidt.

Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe dig med at skabe rammerne om dit hjem, og derved gør vi vores yderste, for at du skal føle dig hjemme, og få skabt den løsning som passer lige netop til dig og din familie. 

Bosca stria
Moss
Kundecase - Anonym
Celina
Kundecase
GRATIS & UFORPLIGTENDE
BOOK ET MØDE

MIN HENVENDELSE DREJER SIG OM

BOOK MØDE

BOOK ET DESIGN MØDE

Vi elsker at vise vores lækre produkter frem og give gode råd om køb af nyt køkken, bad & interiør. Vores medarbejdere er altid klar til hjælpe jer med at få opfyldt jeres drømme.

Du har både mulighed for at booke et eksklusivt inspirationsmøde i butikken eller et online møde. Så selvom du ikke har lyst eller mulighed for at besøge butikken kan vi fortsat hjælpe dig med dine boligdrømme.

Udfyld formularen herunder, så ringer din valgte butik dig op hurtigst muligt. Normalt indenfor 1-2 arbejdsdage.

Scroll to Top